Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Gaisburger Marsch i jesienne „Maszkety”
U stóp Benbulbena
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
248
Kategorie
45
Gaisburger Marsch i jesienne „Maszkety”
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, jakim cudem numer przygotowywany na początek października ukazał się dopiero teraz. Gdzieś nam uciekł cały październik, utonął w jakiejś otchłani opadłych liści, w potokach rwących ku studzienkom kanalizacyjnym ...
U stóp Benbulbena
14 lis 16
Kuchnia
,
Dania jednogarnkowe
,
Wołowina
,
Potrawy mączne
Kuchnia
224 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
U stóp Benbulbena
pocztówki z Irlandii
248
45
Polecane przepisy
Gaisburger Marsch i jesienne „Maszkety”
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, jakim cudem numer przygotowywany na początek października ukazał się dopiero teraz. Gdzieś nam uciekł cały październik, utonął w jakiejś otchłani opadłych liści, w potokach rwących ku studzienkom kanalizacyjnym ...
U stóp Benbulbena
Kuchnia
,
Dania jednogarnkowe
,
Wołowina
,
Potrawy mączne
Gaisburger Marsch
Gaisburger MarschSkładniki:- 2 pęczki włoszczyzny,- 600 g wołowiny,- 500 g kości,- sól,- 400 g ziemniaków,- 75 gszpecli,- 2 cebule,- pół pęczka pietruszki,- pieprz,-20 g masłaPrzygotowanie:Mięso i jeden pęczek grubo pokrojonej włoszczyzny z...
Proste Dania
Gaisburger Marsch
Gaisburger MarschSkładniki:- 2 pęczki włoszczyzny,- 600 g wołowiny,- 500 g kości,- sól,- 400 g ziemniaków,- 75 gszpecli,- 2 cebule,- pół pęczka pietruszki,- pieprz,-20 g masłaPrzygotowanie:Mięso i jeden pęczek grubo pokrojonej włoszczyzny z...
Proste Dania
Serniczki z truskawkami w słoikach i nowy numer "Maszketów"
Magazyn Maszkety, dla którego mam przyjemność tworzyć, obchodzi właśnie swoje pierwsze urodziny! To niesamowite, jak ten czas szybko zleciał :) Praca przy współtworzeniu przepisów i artykułów to dla mnie zawsze moment, by dać z siebie jak n...
Planeta Smaku
Deser
,
Twaróg
,
Jogurt
,
Kruche
,
Sernik
,
Truskawki
,
Serek
,
Kisiel
Nowy numer Magazynu Maszkety już jest! :)
Prawie równo rok temu, 30 czerwca, ukazał się pierwszynumer magazynu „Maszkety” – wprost nie mogę uwierzyć, że to już rok i właśnie publikujemy 6numer! Pięknie dziękuję wszystkim osobom, które stale i wytrwale pracują nad naszym magazyne...
Zielenina
Zielenina na talerzu
,
Magazyn Maszkety
,
Maszkety
,
Magazyn kulinarny
,
Magazyn blogerów
,
Redaktor naczelna
,
Gazeta kulinarna
,
Magazyn internetowy
,
Magazyn śląskich blogerów
Paszteciki francuskie i nowy numer "Maszketów"
Jako dodatek do barszczu lub przekąska w czasie przyjęcia. Paszteciki z ciasta francuskiego są szybkie do zrobienia, proste i bardzo smaczne! Przygotowałam je do nowego numeru Magazynu Maszkety. Gorąco zachęcam do lektury! (kliknij tuta by przeczytać m...
Planeta Smaku
Przekąska
,
Grzyby
,
Ciasto francuskie
,
Kapusta
KONKURS - Magazyn Maszkety może trafić w Twoje ręce!
Niedawno ukazał się drugi numer naszego Magazynu „Maszkety”, który można przeczytać w internecie http://magazynmaszkety.pl/.W związku z tym na wszystkich blogach autorek, które brały udział w przygotowaniu magazynu ogłaszamy mały konkurs, w którym będz...
Decorate a Cake
Maszkety
,
Z innej paki
,
Konkurs
Dyniowe scones i Magazyn Maszkety no. 2!
Na Śląsku mieszkam od urodzenia, to chyba często widać i słychać (byle nie czuć). Lubię śląską gwarę (choć godać nie umiem), śląskie akcenty w sztuce i kulturze, ten nasz trochę czarny klimat. Niemniej od kuchni śląskiej stronię. W moim domu króluje ku...
Pass the Food
Dynia
,
Inne
,
Maszkety
,
Scones
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha