Do garnka emaliowanego wlej sok z cytryn, ocet, wodę , wsyp sól, wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Garnek postaw na ogniu, zagotuj, a następnie gotuj na małym ogniu przez 10 minut cały czas mieszając. Następnie jeszcze ciepły płyn wlewamy ...
Blender kielichowy Viva CollectionPhilips Model HR3555/00Dlaczego zdecydowałam się właśnie na ten model blendera? Jako że przygotowuję codziennie koktajle oraz smoothiesdla c...
Jak pączek w maśle...blog kulinarny,smacznie,zdrowo,kolorowo!
Pyszna sałatka z tuńczykiem i ryżem. Składniki na 4 porcje: 1 torebka ryżu groszek konserwowy kukurydza konserwowa puszka tuńczyka w sosie własnym majonez sól pieprz Przygotowanie: 1. Ryż gotujemy według wskazówek na opakowaniu. 2....
Tradycyjne,delikatne kluseczki leniwe w wersji bez ziemniaków takie lubię najbardziej. Nie są pracochłonne i można je zrobić w mikserze. Odrobina słodkości na obiad lub kolację składniki: 2 jajka szklanka mąki 500 g. twarogu 30 g, masła łyżka c...
Dość łatwy, bezglutenowy tort na mielonych pistacjach, z dodatkiem masy z włoskiego serka ricotta, białej czekolady i malin. Taki pistacjowy tort jadłam kilka lat temu w osławionej Caffe Greco na Via dei Condotti w Rzymie. Caffe Greco jest drugą najsta...
Chyba nie jest mi znana osoba która nie lubi bądź nigdy nie kosztowała Piegusków. Ich domowa wersja jest delikatnie inna
Post Domowe pieguski z podwójną czekoladą pojawił się poraz pierwszy w Pan i Pani Domu.