Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Faszerowana główka kapusty włoskiej
Oryginalny smak
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
245
Kategorie
420
Faszerowana główka kapusty włoskiej
Główka kapusty włoskiej faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem zrumienionego boczku i cebulki, polana pysznym sosem pomidorowym zabielonym kremowym serkiem. Ta potrawa to alternatywa dla tradycyjnych gołąbków, ale bez ryżu. Kapusta faszerowana w całoś...
Oryginalny smak
31 mar 17
WARZYWA
,
DANIA GŁÓWNE
,
CEBULA
,
MIĘSA
,
Danie główne
,
Boczek
,
Sosy
,
WIEPRZOWINA
,
Mięso mielone
,
KAPUSTA
CEBULA
27 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Oryginalny smak
Przepisy kulinarne, pyszne i oryginalne...
245
420
Polecane przepisy
Faszerowana główka kapusty włoskiej
Główka kapusty włoskiej faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem zrumienionego boczku i cebulki, polana pysznym sosem pomidorowym zabielonym kremowym serkiem. Ta potrawa to alternatywa dla tradycyjnych gołąbków, ale bez ryżu. Kapusta faszerowana w całoś...
Oryginalny smak
WARZYWA
,
DANIA GŁÓWNE
,
CEBULA
,
MIĘSA
,
Danie główne
,
Boczek
,
Sosy
,
WIEPRZOWINA
,
Mięso mielone
,
KAPUSTA
Papryka faszerowana z sosem pomidorowym
Papryka faszerowana to moje jesienne comfort food. To jedzenie, które jest proste w przygotowaniu, rozgrzewa i poprawia humor, bo przywołuje szczęśliwe wspomnienia z dzieciństwa. Papryka faszerowana bardzo przypomina moje ulubione gołąbki...
Madame Edith
Faszerowana główka kapusty - krok po kroku.
Faszerowana kapusta to prawdziwy rarytas. Nadziać ją można dowolnym farszem, może być to farsz do gołąbków - tradycyjny, pikantny czy np. rybny. Można nadziać też dobrze doprawionym mięsem mielonym i podać z ryżem zasmażanym z pomidorkami koktajlowymi ...
Poezja Smaków
Slider
,
Wieprzowina
,
Dania jednogarnkowe
,
W roli głównej warzywa
''KOTLETY Z KAPUSTY WŁOSKIEJ'' wg.S.Anastazji
Zamiast ziemniaków;jako dodatek do dania głównego sięgnęłam po kotlety z kapusty.Świetnie się sprawdziły w towarzystwie sosu grzybowego .Nieco pracochłonne ,ale warto;) Bardzo pożywne;polecam!Przepis pochodzi z ''Wielkiej Księgi specjałów Siostry Anast...
gotuję na co dzień
Dania główne
,
Specjały Siostry Anastazji
Wegańskie gołąbki z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów
Kto powiedział, że gołąbki muszą być z mięsem?Składniki:2 szklanki kaszy jaglanej1 słoiczek suszonych pomidorów w oleju( 270 gram)1 główka kapusty włoskiejsólolejWykonanie:Kaszę ugotować w 1 litrze osolonej wody i pod koniec gotowania wymieszać z zmiel...
Tradycyjna kuchnia
Kapuściane
,
Kasza
Surówka z kapusty włoskiej i pora
/a Polecam surówkę z kapusty włoskiej i pora..
UgotujmyCos.pl
BEZ KATEGORII
,
SAŁATKI / SURÓWKI
Surówka z kapusty włoskiej z orzechami
Zostało kawałek kapusty po gołąbkach, więc decyzja o surówce była oczywista. Ale! Jak ją przygotować, żeby była smaczna i niecodzienna? Wystarczą jeszcze 2 główne składniki musztarda i orzechy włoskie. Smacznego! Surówka z kapusty włoskiej z or...
Shabby eat
Lato
,
Jesień
,
Sałatki
,
Fit
,
Dania warzywne
,
Orzechy
,
Kapusta
,
Surówka
Gołąbki z kapusty włoskiej
Niestety pierwsze skojarzenia z gołąbkami miałam kiedyś nieprzyjemne. Przed oczami widziałam rozpapcianą kapustę z mięsem i ryżem, do tego ziemniaki rozgniecione widelcem i polane to wszystko mdłym sosem pomidorowym. Takie wspomnienia mam ze szkolnych ...
Shabby eat
Wiosna
,
Jesień
,
Zima
,
Obiad
,
Mięso
,
Wieprzowina
,
Kapusta
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone