Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Skrzydełka „panko”
Na okruszku – Blog kulinarny
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
381
Kategorie
28
Skrzydełka „panko”
Sposób na skrzydełka które zostały nam z poprzedniego dnia. Dzięki panierce panko, skrzydełka są bardzo chrupiące i przede wszystkim nie Continue reading
Na okruszku – Blog kulinarny
05 mar 17
Danie mięsne
Danie mięsne
60 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Na okruszku – Blog kulinarny
Niestety ten blog nie ma opisu
381
28
Polecane przepisy
Domowe nuggetsy w chrupiącej panierce
Kawałeczki kurczaka otoczone pyszną, chrupiącą panierką panko. Po raz pierwszy, próbowałam kurczaka smażonego w słynnej, japońskiej panierce. Intuicyjnie dobrałam przyprawy i dodatki do ciasta naleśnikowego, w którym obtoczyłam kawałki kurczaka,...
Napiecyku | Napiecyku
Dania i dodatki
,
Co na obiad
,
Kuchnie świata
,
Kuchnia orientalna i fusion
Oliwki panierowane
Oliwki mają swoich zwolenników jak i przeciwników. Smak, do którego trzeba się przyzwyczaić, z czasem wręcz uzależnia. Nie wyobrażam sobie, by nie było ich na moim stole. Mimo iż odmian oliwek jest bardzo wiele, my dzielimy je zazwyczaj na kolor. Nie w...
szczypta.com
Bez mięsa
,
Śródziemnomorska
,
Oliwki
,
Panko
,
Tahina
Skrzydełka kurczaka w imbirowo-miodowej glazurze
Skrzydełka. Jedni je uwielbiają, drudzy nie uznają ich jako coś co można zjeść. Za dużo kości a za mało mięsa
gotować!
Dania mięsne
,
Gotuj sprytnie jak Jamie
,
Jamie Oliver
,
Pieczone skrzydełka
,
Skrzydełka
,
Skrzydełka w glazurze
Skrzydełka „panko”
Sposób na skrzydełka które zostały nam z poprzedniego dnia. Dzięki panierce panko, skrzydełka są bardzo chrupiące i przede wszystkim nie Continue reading
Na okruszku – Blog kulinarny
Danie mięsne
Skrzydełka z kurczaka pieczone w woreczu
Taki obiad gotuję moim panom jak chcę zaserwować coś nieskomplikowanego .dobrego i nie drogiego.. składniki: 4 skrzydełka na osobę przyprawa gyros tymianek czosnek olej sól.pieprz tymianek Wykonanie: Skrzydełka myjemy i osuszamy ręcznikiem..z ww.składn...
UgotujmyCos.pl
BEZ KATEGORII
Schabowy po japońsku – miso katsu (みそかつ)
Przed podróżą do Japonii najbardziej bałam się tego, że nie będzie taka jak w moich wyobrażeniach – perfekcyjna, wysmakowana, tradycyjna. Zastana w Nagoi rzeczywistość oczywiście wybiła mi to stereotypowe myślenie z głowy, ale zawód w pełni zrekompenso...
Pyza made in Poland » Pyza made in Poland -
Przepisy
,
Składniki
,
Podróże
,
Nagoya
,
Czerwona pasta miso
,
Kotlet schabowy
,
Miso katsu
,
Nagoja
,
Prefektura Aichi
,
みそかつ
Filety z indyka w panko z kurkumą
Panko to japońska panierka, bardzo chrupiąca, taka gruboziarnista bułka tarta; świetna do owoców morza, ale i właśnie do drobiu. Znajdziemy ją zazwyczaj wśród produktów kuchni świata. Przedstawiam dziś ciekawą kulinarną inspirację dla Wa...
Smaki Szczęścia
Danie Główne
Krewetki i kulki krabowe w panierce panko
Kulki krabowe i krewetki w przepysznej i chrupiącej panierce Panko to wyśmienity pomysł na karnawałowe przekąski. Do tego jeszcze paczka znajomych i dobra muzyka, a ... Post Krewetki i kulki krabowe w panierce panko pojawił się poraz pierwszy w Magazyn...
Magazyn kulinarny Codogara
Danie na dziś
,
Przepisy na imprezę
,
Krewetki
,
Panierka panko
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha