Ill tell you now that, as a former bakery counter girl at The Cheesecake Factory (heeeelllppp), I know my way around a tiramisu. When I say I know my way around a tiramisu, please know that I mean, I would happily thaw out a tray of their...
O Lussekatter poprosił mnie Jaś Zakrzewki kolega mojego Karolka. Napisał Ciociu, tylko Ty możesz je zrobić i podesłał wszystkie informacje o bułeczkach. I zrobiłam :) Lussekattter to szafranowe, słodkie bułeczki oryginalnie zwinię...
I know I know I know its not donutsthat taste like cookies, but hang in there with me.
Occasionally we have to empty our produce drawer into our bodies.
Today were talking Kale Pesto and making a lazy salad. Thi...
Hello, friends! Im pretty sure a flurry of things happened between last Monday and last Friday, but I couldnt tell you exactly what. It was a flurry of this and that, over here and over there. All I know is, Ive ...
W piątek obchodzony był dzień Św. Łucji w norweskich przedszkolach. Z tej okazji na uroczyste śniadanie upiekłam ponad 70 szafranowych bułeczek. Część bułeczek zniknęła w przedszkolu pozostałą cześć przywiozłam do domu i zamroziłam. Będziemy się nimi d...
Hello my friends! How has your internal dialogue been this week? All positive? All complimentary? All like, you-can-do-it? Maybe yes. Maybe mostly. Maybe nooooo. Its cool. Im here to tell yo...
It’s the last week of October and you know what that means! Totoro Week! If you know me (even just a little bit) you know that I’m obsessed with all things cute. And of course cute includes Hayao Miyazakis Totoro! He’s furry,...
The post Sunday...
Cześć, Tym razem przepis zaczerpnięty z bloga Just My Delicious. Na pierwsze mroźne dni i do gorącej kawy z rana Lussekatter czyli szwedzkie bułeczki szafranowe z żurawiną. Składniki (na 8 bułeczek): 75 ml mleka, 25 gram świeżych drożdży, 4 pła...