Umknął mi gdzieś moment, w którym upychanie zajęć w ciągu dnia tak by móc w spokoju celebrować swój posiłek, zmieniło się w upychanie jedzenia tak, by móc cieszyć się w spokoju swoimi zajęciami.
Moment, w którym zaczęłam zachowywać się jak człowiek, którego nie ogranicza coś, co absolutnie ograniczać nie powinno. Jest dużo większe prawdopodobieństwo, że za te dzieścia lat będę pamiętać co dziś robiłam niż co jadłam dwa dni wcześniej :)
Miłej środy! :D
Śniadanie na szybko numer trzy:
Mrożony kokosowy koktajl z awokado i jagód z chia
Banan, świeże daktyle z masłem orzechowym
Truskawki, porzeczki, maliny
Koktajl:
Szklanka mrożonych jagód
1 nieduże mocno dojrzałe awokado
250- 300ml napoju kokosowego
Szczypta chia do posypania
Wszystkie składniki blendujemy dolewając tyle mleka ile potrzeba.
Pam.