Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Stek/ Purée z marchewki/ Czekolada/ Demi glace/ Kurki
Main Course
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
25
Stek/ Purée z marchewki/ Czekolada/ Demi glace/ Kurki
Purée z marchewki:- marchew 400g,- masło 50g,- mleko 100g,- cukier 5g.Marchewkę oczyszczamy i gotujemy z masłem w małej ilości wody pod przykryciem. Gdy będzie miękka miksujemy z dodatkiem mleka i cukru na gładkie purée.Kurki:- kurki 200g,- masło...
Main Course
11 sty 15
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Main Course
Niestety ten blog nie ma opisu
25
0
Polecane przepisy
Rostbef z kluskami śląskimi, demi glace, brukselkami i kiszonymi rzodkiewkami – PolskiObiad 2018
Artykuł Rostbef z kluskami śląskimi, demi glace, brukselkami i kiszonymi rzodkiewkami PolskiObiad 2018 pochodzi z serwisu Blog kulinarny - Magiczny Składnik.
magiczny składnik
Dania główne
,
Wołowina
,
Ziemniaki
,
Steaki
,
Brukselka
,
Rzodkiewki
,
Szalotki
,
Polski Obiad
,
Demi-Glace
,
Porter
,
Rostbef wołowy
Schab z Sarny pieczony
Przepis na schab z Sarny pieczony: U mnie jak zwykle ukochana dziczyzna, tym razem schab z sarny pieczony , podany w sosie własnym z ziemniakami i konfiturą z pomarańczy. Mięso oczywiście bardzo aromatyczne i słodkie przepyszne. Schab dostałam ...
Zbiór przepisów kulinarnych
Pieprz
,
Mięso
,
Olej
,
Pieczeń
,
Marynata
,
Sos sojowy
,
Dziczyzna
,
Rozmaryn
,
Jałowiec
,
Schab
,
Sarna
,
Las
,
Czerwone wino
,
Dary lasu
Premiera zimowego menu w OVO Bar & Restaurant
Piotr Apanel — szef kuchni restauracji OVO Bar and Restaurant działającej przy hotelu DoubleTree by Hilton we Wrocławiu zdecydowanie lubi zaskakiwać. Przekonałem się o tym już nieraz. Jego kuchnia, bazująca na licznych doświadczeniach w kraju i za gran...
food²
Recenzje
,
Wrocław
,
Restauracja
MOMO Restaurant & Cocktail bar – Restaurant Week
Zacznijmy od początku. Zanim nawet dotarliśmy do MOMO Restaurant Cocktail bar, które mieści się w ratuszu, w sercu gliwickiego rynku, mieliśmy już pełne brzuchy oraz ręce pełne łakoci. Powodem była lodziarnia, pączkarnia oraz bezarnia (chyba może...
Dwa Miejsca
Recenzje
,
Deser
,
Silesia
,
Wydarzenia
,
Restaurant week
,
Gliwice
,
Krem
,
Momo
,
Momo restaurant&coctail bar
,
Polik wołowy
,
Terrina
,
Topinabur
Poznań, Mieszko, Dobrawa i Wspólny Stół
Coś dla ciała ale i sporo dla ducha – dziesiąta edycja Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku w Poznaniu wskazuje, że wydarzenie zmierza ku najlepszym europejskim standardom współczesnych wydarzeń kulinarnych. Przaśne biesiady pierogowe zdają się nam ...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Z podróży
,
O wydarzeniach
,
Poznań
,
Monika Kucia
,
Piotr Bikont
,
Juliusz Podolski
,
Pierogi
,
Ewa Michalska
,
Jaś Kuroń
,
Katia Roman-Trzaska
,
Małgosia Minta
,
Michał Sejda
,
Ogólnopolski Festiwal Dobrego Smaku w Poznaniu
,
Paweł Loroch
,
Piotr Michalski
Omurice
Japonia, jej kultura i kuchnia towarzyszą mi od 15 lat. Zaczęło się niewinnie od mangi. Później oglądałam animez moim chłopakiem z czasów liceum... A potem się dopiero porobiło. To na jednym ze spotkań fanowskich poznałam moją przyjaciółkę. Okaza...
Katie's Wonders
Jajka
,
Szybkie danie
Kaczka i Wino – kolacja degustacyjna – K. Szopka i R. Makłowicz – Sheraton, Poznań – 14.08.2015
Kaczka i wino to hasło kolacji degustacyjnej zorganizowanej w ramach IX Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku w restauracji hotelu Sheraton w Poznaniu. Autorem dań był szef Krystian Szopka (którego wyroby mieliście okazję poznać w relacji o b...
Najsmaczniejszy Blog
Warsztaty, wydarzenia
,
Kolacja
,
OFDS
,
Kaczka
,
Wino
,
Makłowicz
,
Sheraton Poznań
,
Szopka
Stek/ Purée z marchewki/ Czekolada/ Demi glace/ Kurki
Purée z marchewki:- marchew 400g,- masło 50g,- mleko 100g,- cukier 5g.Marchewkę oczyszczamy i gotujemy z masłem w małej ilości wody pod przykryciem. Gdy będzie miękka miksujemy z dodatkiem mleka i cukru na gładkie purée.Kurki:- kurki 200g,- masło...
Main Course
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone