Do tej receptury podchodziłam sceptycznie. Ale ze zwykłego groszku konserwowego można wyczarować całkiem niezły dodatek do obiadu, który smakiem przypomina fasolkę szparagową.Czytaj więcej »
Składniki: 1 ser pleśniowy, okrągły 1 jajko bułka tarta żurawina olej Serek obtaczamy w rozkłóconym jajku i na końcu w bułce tartej- z każdej strony, boki również. Na rozgrzanej łyżce oleju podsmażany panierowany ser z obu stron, po 2-3 minuty z każdej...
Wegetariańskie kotlety z kaszy gryczanej, to fajna alternatywa dla zwykłych mielonych, a poza tym doskonały sposób na wykorzystanie resztek kaszy, tudzież resztek warzyw i sera :) Dzieci je uwielbiają, bo można złapać je w rączkę i zjadać, jak placuszk...
Cukrowy zielony groszek w bułce tartejJak ja uwielbiam zielony groszek...chrupiące, soczyste, słodkie strączki...smak mojego dzieciństwa...Jako dziecko podjadałam z grządki Babci, sąsiadki, ciotki, teraz sama sporą część ogródka przeznaczyłam właśnie n...
Na blogu jest już jeden przepis na kotleciki rybne ( o ten )... Tym razem dodałam do nich zielony groszek i był to strzał w dziesiątkę :) Kotleciki są lekkie, pyszne a przygotowanie, jak sami widzicie, jest bardzo proste ;)Ideal...
Jusia gotuje - szybkie, proste i smaczne przepisy dla całej rodziny.