Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Filety po galicyjsku
PYCHOTKA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
563
Kategorie
47
Filety po galicyjsku
Filety po galicyjski to po prostu piersi z kurczaka w panierce ze snacków galicyjskich serowo ziołowych pyszne smaczne kotlety posmakiem seraSkładnikifilet z kurczakasnacki galicyjskie serowy z ziołamijajkosól, pieprzWykonaniePotrzebujemy tylko rozkrus...
PYCHOTKA
11 lis 15
Dania główne
Dania główne
40 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
PYCHOTKA
Blog pychotka testowanie recenzjowanie. Blog nie tylko o gotowaniu
563
47
Polecane przepisy
Dorsz pieczony w sosie śmietanowo-koperkowym
Szybki pieczony dorsz pod pierzynką śmietanowo-koperkową, alternatywa na wigilijnym stole dla smażonej ryby Polecam. Składniki: filety lub polędwiczki z dorsza (2 kawałki) pieprz cytrynowy sól morska odrobina oliwy z oliwek 200 ml śmietany 18% p...
Gotowanie z sercem
Boże Narodzenie
,
Obiady
,
Wielkanoc
,
Kolacje
,
Dorsz
,
Pieczona ryba
,
Pieczony dorsz
,
Przepisy na ryby
Filety z mintaja z masłem cytrynowym
Bardzo bym chciała, i pewnie nie tylko ja, często jadać świeże ryby. Ale pomimo iż mieszkamy w kraju z dostępem do morza, mnóstwem rzek i... Artykuł Filety z mintaja z masłem cytrynowym pochodzi z serwisu Magazyn Kuchenny.
Magazyn Kuchenny | Magazyn Kuchenny
Potrawy
,
Z ryb i owoców morza
,
Ryba
,
Masło smakowe
,
Mintaj
Filety po galicyjsku
Filety po galicyjski to po prostu piersi z kurczaka w panierce ze snacków galicyjskich serowo ziołowych pyszne smaczne kotlety posmakiem seraSkładnikifilet z kurczakasnacki galicyjskie serowy z ziołamijajkosól, pieprzWykonaniePotrzebujemy tylko rozkrus...
PYCHOTKA
Dania główne
Filety po galicyjsku
Filety po galicyjski to po prostu piersi z kurczaka w panierce ze snacków galicyjskich serowo ziołowych pyszne smaczne kotlety posmakiem seraSkładnikifilet z kurczakasnacki galicyjskie serowy z ziołamijajkosól, pieprzWykonaniePotrzebujemy tylko rozkrus...
Blog Pychotka
Dania główne
Ośmiornica po galicyjsku
Pierwszy raz ośmiornice po galicyjsku zjadłam w Berlinie. Przygotował ją dla mnie znajomy Hiszpan, który pochodzi właśnie z Galicji i jest to danie typowe dla tego regionu. Miałam więc kameralne warsztaty kulinarne :) Ośmiornica po galicyjsku to bardzo...
Kuchnia w formie
Przepisy
,
Dania główne
,
Ryby i owoce morza
,
Owoce morza
,
Kuchnia hiszpańska
,
Ośmiornica
,
Jak wybrać ośmiornicę
,
Jak zrobić ośmiornicę
,
Ośmiornica po galicyjsku
Ośmiornica marynowana w occie
W ostatnich miesiącach, ku mojej wielkiej radości, nastał w owadzich sklepach czas ośmiornic. Nie są zbyt duże, takie ok 1 kg, ale można je przerobić na wiele wspaniałych dań. Jednym z bardzo dobrych pomysłów na ośmiornicę jest jej zamarynowanie ...
Stare Gary
Owoce morza
,
Marynowane
,
Kuchnia grecka
,
Ośmiornica
"Pleśniowe" kotlety z piersi kurczaka
Przepis na kotlety jest moim unikalnym pomysłem, hehe ;) Nie ma w tym żadnej filozofii ;) Po za tym dość często robię takie filety tylko czasem coś jeszcze dodaje, tak było i tym razem ;) Pewnego, upalnego, letniego dnia zdałam sobie sprawę, że od jaki...
Pychotka
Filety z flądry zapiekane w panierce cebulowej
Dziś wybraliśmy się na targ. Jak na porządny nadmorski targ przystało, wśród chemii z niemiec i rosyjskiego misz-maszu centralne miejsce zajmuje stanowisko rybne. Zaopatrzyliśmy się w świeże filety z flądry i dzisiaj będzie grała główna rolę w naszej w...
E-book kucharski
Danie główne
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone