Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Drożdżowy "ślimak" z nadzieniem kukurydziano-orzechowym
Kuchnia szeroko otwarta
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
197
Kategorie
193
Drożdżowy "ślimak" z nadzieniem kukurydziano-orzechowym
Leniwe, rodzinne śniadania potrzebują odpowiedniej oprawy. Lubię wstać skoro świt, żeby przygotować coś pysznego dla moich chłopaków. Czasem są to zwykłe kanapki, czasem po prostu płatki z mlekiem, a czasem...właśnie takie drożdżowe wypieki, które nie ...
Kuchnia szeroko otwarta
18 cze 17
Dla dzieci
,
Jajka
,
Mąka
,
śniadania
,
Cukier
,
Mleko
,
Ciasta
,
Miód
,
Drożdże
,
Płatki kukurydziane
,
Masło orzechowe
ciasta
28 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Kuchnia szeroko otwarta
Niestety ten blog nie ma opisu
197
193
Polecane przepisy
Chlebek ziołowy „ślimak”
Moje przepisy słyną z tego, że są odchudzone, bez białego cukru, na mąkach pełnoziarnistych lub innych wynalazkach. Jednak tym razem śpieszę do Was z totalnym nie-fit wypiekiem, na białej mące, z masłem i solą. Ale za to jakim pysznym! Ten chlebek zrob...
Pipilotka - blog o odchudzaniu, ćwiczeniach i zdrowym trybie życia
Lunch/kolacja
,
Chleb ślimak
,
Chleb z masłem czosnkowym
,
Chleb z masłem ziołowym
,
Chlebek ślimak
,
Chlebek ziołowy
Wegański makowiec japoński z jabłkami
Jedni lubią makowiec drożdżowy, niektórzy murem stoją za wersją z kruchego ciasta, a nieliczni zamiast dużego wypieku wybierają małe makowe ciasteczka. Na szczęście []
jadłonomia · roślinne przepisy
Drożdżowy ślimak z masą makową i śliwkami
Zapraszam na bardzo efektowne drożdżowe ciasto dla śliwko- i makolubnych. Inspiracja klik. Drożdżowy ślimak z masą makową i śliwkami: 380 g mąki, 20 g świeżych drożdży, 1 całe jajko, 1 żółtko, 150 ml ciepłego mleka, 80 g masła, roztopionego i p...
Kultura Kulinarna
Kuchnia
,
Przepis
,
Masło
,
Ciasto
,
Na słodko
,
Desery
,
Mleko
,
Drożdże
,
Mak
,
Lukier
,
śliwki
,
Masa makowa
Wyciskarka wolnoobrotowa
Wyposażeniem kuchni każdego miłośnika świeżych soków powinna być wyciskarka wolnoobrotowa do soków. Mimo swojej dosyć wysokiej ceny (od 1000 do nawet 2500 zł) urządzenie to stanowi doskonałą alternatywę dla sokowirówek, które oddzielały sok od miąższu ...
Smak-Poznania.pl
Polecane
Ravioli ze szpinakiem i ricottą na masełku szałwiowym
Ravioli to malutkie, włoskie kwadraciki z ciasta makaronowego napełnione nadzieniem
SpiekłaRodem
Wegetariańskie
,
Obiad
,
Kuchnie świata
,
Szpinak
,
Ricotta
,
Ravioli
,
Włoska kuchnia
Drożdżowy ślimak z makiem i śliwkami
Czytaj więcej »
Kuchenne zapiski Edyty
Ciasta
Chleb drożdżowy z pesto
Chleb drożdżowy o wspaniałym aromacie, który pięknie pachnie podczas pieczenia i świetnie smakuje, jest idealny na biesiady przy grillu. Do przygotowania chleba można użyć pesto bazyliowe lub pesto z czosnku niedźwiedziego, dodatkowo posypać twardym se...
ogrody babilonu
Drożdżowe wypieki
,
Chleb
,
Czosnek niedźwiedzi
,
Sosy pasty dipy pesto
Wieniec z nadzieniem migdałowym
Potrzebujecie zrobić jakieś wyjątkowe ciasto? Polecam drożdżowy wieniec z nadzieniem migdałowym z żurawinami. Wieniec z nadzieniem migdałowym przepis z Pistachio składniki: ciasto: 175 ml mleka 65 g masła 50 g cukru 7 g suszonych drożdży 375 g mąki psz...
Shabby eat
Jesień
,
Zima
,
Słodkości
,
Boże Narodzenie i święta
,
Deser
,
Ciasto
,
Migdały
,
Żurawina
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone