Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Rollè di coniglio al forno, czyli pieczona rolada z krolika
kuchnia pod wulkanem
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
27
Kategorie
39
Rollè di coniglio al forno, czyli pieczona rolada z krolika
Krolik. Czy w polskich domach jest czesto podawanym daniem? Chyba nie. Czesc osob nie je krolika ze wzgledow emocjonalnych. Kojarzy sie im ze zwierzeciem domowym, tak jak kot czy pies. Inni nie maja zupelnie pomyslu na to jak go ugotowac czy upiec. Ja ...
kuchnia pod wulkanem
08 mar 13
Patate (ziemniaki)
,
Secondi di carne (miesne drugie dania)
,
Coniglio (krolik)
,
Piselli (groszek zielony)
coniglio (krolik)
1 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
kuchnia pod wulkanem
Niestety ten blog nie ma opisu
27
39
Polecane przepisy
Domowe japońskie ciastka mochi z mąki ryżowej - Japanese Mochi Recipe - Pasticcini giapponesi di riso con cuore di castagne
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti200 g mąki ryżowej/ 7 oz salted butter/ 200 g di farina di riso glutinoso40 g skrobi kukurydzianej/ 1.5 oz corn starch/ 40 g di amido di mais30 g masła lub smalcu/ 1 o...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Tea cakes
,
Ciastka
,
Dolcetti
,
Cookies
,
Dolci
,
Desery
,
Desserts
Razowy wieniec (chleb) z ziemniakiem i marchwią - Potato And Carrot Wholemeal Bread - Corona integrale alla patata e carota
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki pszennej pełnej/ 10.5 whole meal flour/ 300 g di farina integrale200 g mąki pszennej np. durum/ 7 oz plain wheat flour/ 200 g di farina di grano duro oppure...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Razowy wieniec (chleb) z siemieniem lnianym i rozmarynem - Flax Seed And Rosemary Wholemeal Bread - Corona integrale ai semi di lino con rosmarino
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki pszennej pełnej/ 10.5 whole meal flour/ 300 g di farina integrale200 g mąki pszennej np. durum/ 7 oz plain wheat flour/ 200 g di farina di grano duro oppure...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Ciasteczka z płatków jaglanych - Millet Flake Tea Cakes Recipe - Biscotti di fiocchi di miglio
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti200 g płatków jaglanych/ 7 oz millet flakes/ 200 g di fiocchi di miglio150 g oleju kokosowego/ 5 oz cocco oil/ 150 g di olio di cocco/oliva150 g mąki jaglanej/ 5 oz mi...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Tea cakes
,
Ciastka
,
Dolcetti
,
Cookies
Rolada czekoladowa 2/ Biscuit chocolate roll 2/ Salame al cioccolato 2
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:słodka śmietana/ cream/ pannatrochę mleka i masła/ a bit of milkbutter/ poco burro e lattekakao/ cocoa/ cacaocukier trzcinowy/ cane sugar/ zucchero di cannamiód/ honey/ miele1 jajko/ 1 egg/ 1...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Dolci
,
Desery
,
Desserts
Zapiekanka z sardelami i cukinią - Zucchini and anchovies gratin - Gratin di zucchine ed acciughe
Kalabryjski przepis mojej Teściowej/My Mother-in-law's Calabrian recipe/Una ricetta calabrese di mia SuoceraPolish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:cukinie/ zucchini (courgettes) / le zucchinestarte żółte sery/ pecorino (or ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
,
Gratin
,
Zapiekanka
Rollè di coniglio al forno, czyli pieczona rolada z krolika
Krolik. Czy w polskich domach jest czesto podawanym daniem? Chyba nie. Czesc osob nie je krolika ze wzgledow emocjonalnych. Kojarzy sie im ze zwierzeciem domowym, tak jak kot czy pies. Inni nie maja zupelnie pomyslu na to jak go ugotowac czy upiec. Ja ...
kuchnia pod wulkanem
Patate (ziemniaki)
,
Secondi di carne (miesne drugie dania)
,
Coniglio (krolik)
,
Piselli (groszek zielony)
Paté di tacchino con i pomodorini secchi / Pasztet z indyka z suszonymi pomidorkami
Polska wersja - już niedługo Il profumo e il sapore di paté di coniglio (povero coniglio...) accompagna tutte le grandi occasioni nelle case polacche. Principalmente viene preparato come un'alternativa più raffinata al solito affettato. Il paté viene s...
I Colori del Gusto / The colours of taste
Antipasti / przekąski
,
Carne / mięso
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone