Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Czarniak w sosie Chimichurri. Zawsze dzikie. Ryby ze znakiem MSC
Kuchennymi drzwiami
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
434
Kategorie
279
Czarniak w sosie Chimichurri. Zawsze dzikie. Ryby ze znakiem MSC
Marine Stewardship Council. Dzikie. Certyfikowane. Zrównoważone. To program globalnych działań na rzecz zachowania zdrowych mórz i oceanów oraz zasobów ryb i owoców morza na przyszłość. Obecnie w tym programie uczestniczy ponad 400 organizacji r...
Kuchennymi drzwiami
25 lis 17
Zioła
,
Sosy
sosy
41 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Kuchennymi drzwiami
Niestety ten blog nie ma opisu
434
279
Polecane przepisy
Jak mądrze kupować ryby
Ryba rybie nierówna – wybieraj odpowiedzialnie! Wyobrażasz sobie święta Bożego Narodzenia bez tradycyjnego śledzika i innych rybnych dań na świątecznym stole? Taki scenariusz jest możliwy, biorąc pod uwagę, że wielkość morskich populacji dzikich ryb zm...
Odczaruj Gary!
ŚWIĘTA
,
MSC
,
Jak kupować ryby
Dorsz z pomidorami i oliwkami – w stylu śródziemnomorskim
Dorsz należy do moich ulubionych ryb. Oczywiście kupuję takie z certyfikowanych połowów, ze znakiem MSC. Tylko te bowiem nie uszczuplają zasobów mórz i oceanów i pozwalają im się odtwarzać w odpowiednim tempie. Dawno temu pokazywałam Wam już dorsza w s...
Madame Edith
Prawdziwe dzikie Matiasy z ziemniakiem w mundurku i salsą z cebuli, jabłka, śmietany i ziela angielskiego
To, że jestem wielbicielem śledzi, to już nie raz pisałam. Lubię je w każdej nie Post Prawdziwe dzikie Matiasy z ziemniakiem w mundurku i salsą z cebuli, jabłka, śmietany i ziela angielskiego pojawił się poraz pierwszy w .
KuchniaBreni
Przekąski
,
Przekąski na zimno
,
Karnawał
,
śledzie
,
Ziemniak
,
Matias
Matiasy, czyli rzecz o dobrym śledziu
Śledź to ryba, którą świetnie znamy. Potrafimy wymienić przynajmniej dziesięć sposobów jej wykorzystania. Tylko czy wiemy, który śledzik jest najlepszy?"Śledzik", czyli Ostatki, już za kilka dni. Zawsze zastanawiałam się skąd się wziął zwyczaj jedzenia...
Crust and Dust - Kulinarny Blog Roku 2012. Jemy i piszemy.
śledź
,
Matias
,
Przekąska
,
śledzie
Dziki Matias
Zachwycił mnie Dziki Matias. Strukturą, kolorem i zapachem. Poniżej załączam specjalnie dla Was garść informacji o samym śledziu o działaniach MSC i o boskim Matiasie. Jestem niesamowitą szczęściarą, bo Matias to Król wśród śledzi i grzech go ka...
Odczaruj Gary!
OBIAD
,
PRZEKĄSKI
,
KOLACJA
,
Impreza
,
WARSZTATY, RECENZJE, SPOTKANIE, DEGUSTACJE
,
W SŁOIKU
,
WSPÓŁPRACA
,
DO CHLEBA
,
OWOCE MORZA
,
MSC
,
MATIAS
,
OSTATKI
,
ŚLEDŹ MATIAS
Ryby sa zdrowe, ryby sa smaczne, ryby sa... a jakby ich nie było?
Było słoneczne poniedziałkowe przedpołudnie, na trawnikach jeszcze leżał śnieg, którego całkiem sporo napadało o poranku.Troszkę ponad tydzień temu w "Lokalu na rybę" na ul. Różanej, na warszawskim Mokotowie, spotkałyśmy się w doborowym towarzyst...
Dzieje kuchennej Wiewióry
Rybki
,
Warsztatowo
,
Środowe Rybki
,
MSC Polska - chroń morza i oceany „Zawsze dzikie”
Czarniak w sosie Chimichurri. Zawsze dzikie. Ryby ze znakiem MSC
Marine Stewardship Council. Dzikie. Certyfikowane. Zrównoważone. To program globalnych działań na rzecz zachowania zdrowych mórz i oceanów oraz zasobów ryb i owoców morza na przyszłość. Obecnie w tym programie uczestniczy ponad 400 organizacji r...
Kuchennymi drzwiami
Zioła
,
Sosy
Homar pieczony z masłem szafranowym
Mam ogromny respekt do wody oraz największy szacunek do ryb. Wszystko dzięki mojemu najukochańszemu Tacie, który jest Wędkarzem. Miałam kilka lat, kiedy wstawałam o świcie, żeby jechać z Tatą na zawody wędkarskie. Nabijałam robale na haczyki, robiłam z...
Odczaruj Gary!
OBIAD
,
WARSZTATY, RECENZJE, SPOTKANIE, DEGUSTACJE
,
OWOCE MORZA
,
MSC
,
HOMAR
,
HOMAR Z MASŁEM SZAFRANOWYM
,
ZRÓWNOWAŻONE RYBOŁÓWSTWO
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha