Cześć =) Dziczyzna, to jedno z moich ulubionych mięs. Jest to związane z moim zamiłowaniem do myślistwa oraz z tym, że dziczyzna jest bardzo smaczna i zdrowa.
Dziś zapraszam na kolejną potrawę z dziczyzny, czyli na schab z dzika podany podany w ziołach, z sosem śmietanowym, puree ziemniaczanym i świeżą sałatką.
Mięso z dzika, to kwintesencja dziczyzny. Smakuje i pachnie knieją oraz wiatrem.
Dziś zapraszam na dzika, którego zjadłem w poznańskiej restauracji "U myśliwych", którą serdecznie polecam.
Lasy, bory, gaje. Zieleń. I jeleń. Albo sarna, albo dzik. Albo świeżo zebrane grzyby, które na talerzu nadal pachną lasem. To właśnie Kasztanowa Kuchnia. Miejsce, w którym wszystko nadal smakuje całą pełnią własnego smaku.
Zapraszam wszystkich na dzika! Darz bór!
Smacznego =)