Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Zrazy wołowe, zawijane
My Blueberry Corner
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
244
Kategorie
235
Zrazy wołowe, zawijane
My Blueberry Corner by "jagodzianka" Zrazy wołowe, zawijane to popularna potrawa kuchni polskiej, znana od ponad 200 lat. Najczęściej przyrządza się je (tak jak u Przeczytaj cały artykuł Post spanZrazy wołowe/span, ...
My Blueberry Corner
13 sty 18
Obiad
,
Na specjalną okazję
,
Dania główne
,
Kuchnia polska
,
święta
,
Danie regionalne
,
Wołowina
dania główne
94 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
My Blueberry Corner
Mój własny Slow Food w domowym wydaniu
244
235
Polecane przepisy
Zrazy wołowe według Patryka Domachowskiego
Artykuł Zrazy wołowe według Patryka Domachowskiego pochodzi z serwisu NaWidelcu.
Pani Łyżeczka
Kulinarny lifestyle
Zrazy wołowe, zawijane
My Blueberry Corner by "jagodzianka" Zrazy wołowe, zawijane to popularna potrawa kuchni polskiej, znana od ponad 200 lat. Najczęściej przyrządza się je (tak jak u Przeczytaj cały artykuł Post spanZrazy wołowe/span, ...
My Blueberry Corner
Obiad
,
Na specjalną okazję
,
Dania główne
,
Kuchnia polska
,
święta
,
Danie regionalne
,
Wołowina
Zrazy wołowe – roladki śląskie
Zrazy wołowe, znane też jako roladki śląskie, rolady czy też zrazy zawijane to jedno z najbardziej charakterystycznych dań polskiej kuchni regionalnej. Na śląsku podawane kiedyś w niemal każdą niedzielę u mnie także często je przygotowywano, ...
Poezja smaku
Rodzinny obiad
,
Wołowina
,
Boczek
,
Cebula
,
Ogórki kiszone
Zrazy wołowe
Cześć =) Zrazy to plastry mięsa, zawijane z boczkiem i warzywami, podsmażane, a następnie duszone w sosie. Należą do tradycyjnej kuchni polskiej. Zrazy można przyrządzić z różnych gatunków mięsa wołowego lub wieprzowego. Mięso kroi się w plastry, ...
Kasztanowa Kuchnia
Kuchnia polska
,
Obiady i kolacje
,
Potrawy mięsne
,
Wołowina
Zrazy wołowe
Wpis pochodzi z www.mgotuje.plTradycyjne zrazy wołowe zawijane zboczkiem, kiszonym ogórkiem icebulką. Posmarowane musztardą, dzięki czemu nabierają wyraźniejszego smaku
Marta Gotuje | Marta Gotuje
Obiad
,
święta
,
Boże Narodzenie
,
Obiady
,
Mięso
,
Cebula
,
Mięsa
,
Marchewka
,
Musztarda
,
Sos
,
Wołowina
,
Boczek
,
Ogórek kiszony
,
Zrazy
Zrazy wołowe zawijane
1 kg wołowiny bez kości ( udziec,antrykot )20 dag boczku wędzonego, surowego3 ogórki kiszone2 cebule3 kromki razowego chlebaostra musztarda2 ząbki czosnkuliść laurowy, ziele angielskieolej rzepakowysól i pieprzMieso kroimy w poprzek włókien na pl...
ATLAS SMAKÓW
Wielkanoc
,
Obiad
,
Wigilia
,
Przyjęcia domowe
Śląskie roladki wołowe
Dzisiejsza propozycja na obiad to wołowe zrazy zawijane z boczkiem, cebulką, ogórkiem kiszonym. Dużo o nich nie trzeba pisać każdy wie, że są pyszne i idealnie komponują się z każdym dodatkiem. Składniki na 4 porcje udziec wołowy 600 g musztarda np. d...
Kuchnia u Poli
Obiad
,
Dania z wołowiną
,
Roladki wołowe
,
śląskie rolady wołowe
,
Wołowina
Zrazy wołowe w socie grzybowym
Polecam zrazy wołowe z grzybami..
UgotujmyCos.pl
BEZ KATEGORII
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone