Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
439.
Moje śniadaniowe fanaberie
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
51
439.
Hej hej 3 !Trufle z ryżu pełnoziarnistrego z bananem, siemieniem lnainym nadziewane daktylami z ziarenkami Słoneczne Pola Ziarenkowoi obtoczone w kakao podane z kiwi.Tutaj lunch do szkoły kotleciki z kaszy jaglanej, ciecierzycy, marchewki, ce...
Moje śniadaniowe fanaberie
14 kwi 15
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Moje śniadaniowe fanaberie
Breakfast is my favourite meal of the day !
51
0
Polecane przepisy
Młoda kapusta gotowana
Wydawałoby się, że już dość późno na przepisy z młodej kapusty. Ale zauważam, że jest teraz w sklepach znacznie dłużej wcześniej się zaczyna, późno kończy. Jak botwinka. Ale ponieważ kiedyś jednak zniknie (postarzeje się?), korzystajmy. Dziś w ...
Niech się gotuje!
Wszystkie przepisy
,
Bardzo łatwe!
,
Dania główne
,
Dania jednogarnkowe
,
Warzywa
,
Zupy
,
Koperek
,
Kapusta
Przekąska z szynki parmeńskiej
10 minutowa przystawka, gdy goście zaskocząCzytaj więcej »
Pasja tworzenia
Przystawki
Beza z aquafaby
Zastanawialiście się dlaczego kolorem roku jest zielony Greenery? Stawiam na zwrot w kierunku natury, wzrost eko świadomości i odrzucenie mięsa.. przecież w palecie barw, kolorem po przeciwnej stronie do zieleni jest czerwień! Stawiam też na ok...
Healthy Recipes
Bez kategorii
,
Na słodko
,
Cukier
,
Ciecierzyca
,
Aquafaba
,
Beza
,
Woda
,
Bezy
,
Jak upiec beze
,
Kitchenaid
,
Mikser
,
Słodkości
,
Tłusty czwartek
Pasta z wędzonej makreli
Wędzona makrela jest jedną z moich ulubionych ryb. Maślana, delikatna, tłusta. O mocym zapachu wędzonki. Zaskoczyło mnie to, że nie zawsze jest taka makrele podawane w bornholmskich wędzarniach to niewielkie, płaskie fileciki, obtoczone w czosn...
Niech się gotuje!
Wszystkie przepisy
,
Bardzo łatwe!
,
Pasty i dipy
,
Potrawy śniadaniowe
,
Koperek
,
Makrela
Gzik
Gzik jada się jak Polska długa i szeroka, choć tylko w Wielkopolsce a) jest potrawą regionalną, b) podaje się go nie tylko do chleba, ale tradycyjnie i do ziemniaków, c) ma tak uroczą nazwę :-) Reszta świata gzik nazywa po prostu.. twarogiem z dodatkam...
kuchnianaszapolska
Bez mięsa
,
WIOSNA
,
Nabiał
,
Do chleba
,
Wielkopolska
,
Nowalijki
Porady: jak „dojrzeć” awokado?
Awokado kupione w sklepie często bywa twarde i niedojrzałe. Co zrobić, żeby szybciej dojrzało? Wystarczy je włożyć do papierowej torebki wraz z jabłkiem i bananem i schować w ciemnej szafce. Dzięki wytwarzanemu przez owoce etylenowi, już w dwa dni awok...
Kultura Kulinarna
Kuchnia
,
Awokado
,
Jabłko
,
Porady
,
Banan
,
Dojrzewanie
,
Porada
,
Trik
Pieczarki w śmietanie
Dziś znalazłam pieczarki, z którymi było trzeba już coś zrobić Składniki: - 1 duża lub 2 małe cebule - 300 g pieczarek - olej - kostka warzywna bio - 150 ml wody - 150 ml śmietany 18 Cebule obieram i kroje w kosteczke, smaże na oleju na szklisto. ...
SmaczneVege
Obiad
,
Ziemniaki
,
Pieczarki
,
Ryż
,
Kasza
Croque Madame
Lato póki co nas nie rozpieszcza. Prawie każdego dnia złowieszczo krążą deszczowe chmurzyska, które jak magnes przyciągają markotne miny. W takie dni najchętniej zakopałabym się pod kocykiem z fajną książką w ręku i kieliszkiem wina. Albo obejrzała jak...
agamousyblog
Przepisy
,
Obiady
,
Śniadania
,
Beszamel
,
Croque madame
,
Croque monsieur
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone