Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Faszerowane baklazany czyli rozpoczynamy prawdziwie letnia kuchnie!
Est-Ouest
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
370
Kategorie
41
Faszerowane baklazany czyli rozpoczynamy prawdziwie letnia kuchnie!
Dzisiaj trzy nowe przepisy, z mijajacego weekendu. Prawidziwie letnie bo u nas temperatura przekracza juz codziennie 30°C i woda w Atlantyku miala wczoraj 21°C.A ja kulinarnie pokrecilam sie wokol grzybow shiitake - azjatycki specjal o silnych wl...
Est-Ouest
18 cze 17
LATO/ETE
,
Warzywa - Légumes
LATO/ETE
44 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Est-Ouest
Niestety ten blog nie ma opisu
370
41
Polecane przepisy
Roladki z bakłażanów z mozzarellą, kminem i sosem warzywnym
Jakiś czas temu rozpadł nam się okap w kuchni. Dokładniej rozpadła się tylko plastikowa szybka rozpraszająca światło z dwóch lampek, które są częścią owego cudu techniki. Niby nic takiego, ale szybko okazało się, że ta szybka odkrywa kluczową rolę w ut...
U stóp Benbulbena
Kuchnia
,
Dania bezmięsne
,
Zapiekanki
ROSÓŁ – zupa mocy
Pamiętasz jak mama albo babcia podawały ci rosół kiedy byłeś chory? A może zdarzyło ci po imprezie rano marzyć o rosołku na kaca? Taki prawdziwy (nie z kostki) długo gotowany rosół to bogactwo witamin, minerałów, tłuszczy, kolagenu i substancji...
Naturalnie Naturalni – Warsztaty Kosmetyków Naturalnych – DIY domowe kosmetyki 100% naturalne!
Keto
,
Lchf
,
Bulion
,
Bulion kolagenowy
,
Kości
,
Rosół
,
Zupa mocy
Lekkie faszerowane cukinie (5 składników)
Faszerowane cukinie to obowiązkowa, letnia potrawa. Teraz cukinie są najsmaczniejsze i najtańsze! Dzisiaj lżejsza, równie aromatyczna wersja tej potrawy. Mięso wieprzowe podmieniłam Artykuł Lekkie faszerowane cukinie (5 składników) pochodzi z se...
Wilk Syty
5 składników
Kasza jaglana z warzywami i kalafiorem
Witam wszystkich dociekliwych Ostatnio dostajemy coraz więcej pytań z cyklu Co jecie na co dzień? Co Wy w ogóle jadacie? W związku z tym postanowiliśmy, ze co jakiś czas wstawimy przepis na nasz obiad. Wczoraj na pr...
Naturalnie Naturalni – Warsztaty Kosmetyków Naturalnych – DIY domowe kosmetyki 100% naturalne!
Naturalnie Naturalni
,
Ciało i umysł
,
Zdrowe przepisy
,
Zioła i przyprawy
,
Uroda a żywienie
Caponata z bakłażanów.
Włoska caponata, czyli mieszane duszone warzywa. Palce lizać. Co to jest caponata? To sycylijski bigos czy gulasz. Sekretem jest tutaj dodatek octu jabłkowego z... The post Caponata z bakłażanów. appeared first on MODA NA BIO.
MODA NA BIO
KULINARNE
,
DANIA WEGETARIANSKIE
,
Caponata z bakłażanów.
Loverove 22.01.2016
Rowerowy piątek rozpoczynamy od próby pobicia rekordu godzinnego kobiet. Gdy już miną pierwsze emocje, mam dla Was trochę kolarskich grafik oraz ćwiczenia na core stability. 1. Kolejne podejście do godziny Australijka Bridie...
XOUTED - Kolarstwo by Marek Tyniec
Loverove
,
Kolarstwo kobiet
,
Global Cycling Network
,
Trening
,
Rekord godzinny
Bakłażan faszerowany soczewicą
Uwielbiam faszerowane warzywa, ale ten przepis to prawdziwe mistrzostwo :-) Wspaniałe, aromatyczne wnętrze. Pełne smaku i rzecz jasna zdrowia! Lekko pikantne, z całą masą obłędnych przypraw. Lekkie i zarazem sycące. Musicie, po prostu musicie wypróbowa...
Poproszę dokładkę
Na obiad
,
Wegetariańskie
,
Przekąski
,
Bakłażany faszerowane soczewicą
,
Faszerowane bakłażany
Bakłażan faszerowany kaszą jaglaną i pomidorami
Faszerowane warzywa to dla mnie esencja lata kilka prostych, dobrej jakości produktów, odrobina przypraw i i kilkanaście minut w piekarniku. Mogłabym tak jeść przez cały rok, wymieniając tylko podstawy i farsze :-) Taki obiad syci, ale pozostaw...
Poproszę dokładkę
Na obiad
,
Wegetariańskie
,
Przekąski
,
Faszerowany bakłażan
,
Zapiekanka z bakłażana
,
Bakłażan z kaszą jaglaną
,
Zapiekane warzywa
,
Zapiekany bakłażan
Podpowiedzi wyszukiwań
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym