Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Fioletowe fasolki w Prowansji.
Douce Provence
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
91
Kategorie
171
Fioletowe fasolki w Prowansji.
Jak to w Prowansji, fasolki też bywają tutaj fioletowe. https://www.facebook.com/Douce-Provence-1457281004577588/?ref=aymt_homepage_panel Artykuł Fioletowe fasolki w Prowansji. pochodzi z serwisu Douce Provence.
Douce Provence
14 sie 16
Lifestyle
Lifestyle
18 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Douce Provence
Prowansja - kuchnia i ogólnie takie takie
91
171
Polecane przepisy
Ratatouille – warzywny gulasz prosto z Francji
Ratatouille to warzywny hulasz pochodzący z Prowansji. Nie ma wiele tak genialnych w smaku potraw, które jednocześnie można zrobić tak szybko i bez żadnego wysiłku. W zasadzie ratatouille robi się samo. Wystarczy pokroić warzywa i wrzucić je do garnka ...
Madame Edith
Fioletowe fasolki w Prowansji.
Jak to w Prowansji, fasolki też bywają tutaj fioletowe. https://www.facebook.com/Douce-Provence-1457281004577588/?ref=aymt_homepage_panel Artykuł Fioletowe fasolki w Prowansji. pochodzi z serwisu Douce Provence.
Douce Provence
Lifestyle
Pasta z fasolki szparagowej
Pasta z fasolki szparagowej powstała przy okazji przeglądu lodówki, okazało się, że mam trochę ugotowanej fasolki z dnia poprzedniego. Postanowiłam spróbować przygotować z niej pastę, pomyślałam, że może dobrze smakować z zapiekaną tortillą wypełnioną ...
Sprawdzona Kuchnia
Wegetariańskie
,
Bezglutenowe
,
Dodatki
,
Przekąski
,
Orzechy laskowe
,
Fasolka
Trufle, czarne diamenty Prowansji+ filmik z przepisem
Południowo-wschodnia Francja jest największym francuskim producentem trufli. Do jej uprawy niezbędna jest wapienna, silnie zasadowa gleba. Trufle to grzyby, które rosną pod ziemią, na głębokości od 5 do 25 centymetrów. Ponieważ są niewidoczn...
Douce Provence
Kuchnia
,
Jarzyny i owoce
,
Przystawki
Zbieramy oliwki w Prowansji.
Od paru dni dzielnie zrywamy oliwki. Po szczególnie upalnym i słonecznym lecie oliwa zapowiada się wyjątkowo pyszna. Artykuł Zbieramy oliwki w Prowansji. pochodzi z serwisu Douce Provence.
Douce Provence
Kuchnia
,
Jarzyny i owoce
,
Lifestyle
,
Oliwki
,
Oliwki w Prowansji
,
Oliwki zbiór
,
Zbieranie oliwek
Jak Amerykanka pojechała do Francji
Świnia w Prowansji to nie kolejna historia o naiwnych Amerykanach, którzy przeprowadzają się do Francji z dnia na dzień licząc, że to zmieni ich życie na zawsze. Pewnie dlatego, że ta historia wydarzyła się naprawdę, a nie zrodziła w czyjejś wyobraźni....
22kilo
Kuchnia
,
22 kilo
,
Aioli przepis
,
Francuski majonez
,
Georgeanna brennan
,
Książka
,
Majonez czosnkowy
,
Południowa Francja
,
Prowansja
,
świnia w prowansji
Jarmuż – liście pełne zdrowia
Chciałabym Wam napisać dzisiaj coś niecoś o jarmużu odmianie kapusty, którą możemy aktualnie dostać w sklepach. Oprócz tego, że wyjątkowo efektownie i dekoracyjnie prezentuje się na talerzu, to jest też niezwykle zdrowa. Jarmuż ma długie, pomar...
Anka Gotuje
Przygotowanie warzyw i owoców
,
Porady kulinarne
,
Kapusta
,
Jarmuż
192. Fasolka po brytfańsku
Nie wiem, no nie wiem, jakie są kanony fasolki po bretońsku. Bezpieczniej zatem nazywać ją inaczej ;)Składniki:- 1 kg fasoli Jaś- 2-3 duże cebule- 3 kiełbaski śląskie- kartonik pasty pomidorowej- 1 czubata łyżeczka słodkiej papryki węgierskiej- 1 łyżec...
Truscaveczka pichci
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone