Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Kuchnia dwudziestolecia. Co i jak jadano - recenzja
Di gotuje
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
1445
Kategorie
646
Kuchnia dwudziestolecia. Co i jak jadano - recenzja
"Kuchnia dwudziestolecia. Co i jak jadano" to książka Agnieszki Jeż, którą można nabyć na stronie Wydawnictwa RM."Kuchnia polska dwudziestolecia międzywojennego była wielosmakowa i różnobarwna jak pejzaż społeczny niejednorodnej etnicznie Drugie...
Di gotuje
17 cze 17
Recenzje
,
Wydawnictwo RM
Recenzje
184 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Di gotuje
"L'appetito vien mangiando"
1445
646
Polecane przepisy
Sto receptur na Sto Lat Niepodległości (1918 - 2018) - książka i konkurs !!!
Dzień dobry :-) Mam dziś dla Was wyjątkową recenzję i wyjątkowy konkurs. Recenzja wyjątkowa, bo jest to książka, która powstała z myślą o rocznicy jaką świętujemy 11 listopada 2018 roku. Jest to stulecie odzyskania niepodległości przez Polskę.Mak...
kruche babeczki
Nowe
,
Współpraca
,
Książki kucharskie
,
Konkurs
Kabaczek faszerowany z sosem pomidorowym
Przepis z książki "Kuchnia dwudziestolecia - co i jak jadano". Smaker podesłał więc korzystamy.Składniki1 duży kabaczek ( ok. 1 kg )200 g pieczarek1 cebula100 g ryżu2 łyżki masłasólpieprzSos ; 5 pomidorów1 łyżka mąki1 łyżka masłasólpieprzPrzygotowanieZ...
R'n'G Kitchen
Przystawki i przekąski
Kuchenny kredens. Polska kuchnia przedwojenna - Monika Śmigielska
"Dom zaczyna się w kuchni, a najlepsze historie pisane są smakiem" Powyższe słowa znajdziecie na okładce książki Kuchenny kredens. Polska kuchnia przedwojenna i trudno Autorce odmówić racji.Także w naszym domu najwięcej czasu spędzamy w kuchni, choć ni...
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Recenzje i opinie
Lektura
Kuchnia Dwudziestolecia to moja pozycja na wakacje :) to będzie podróż po bogactwie smaków dwudziestolecia międzywojennego i zwyczajów kulinarnych, okraszona ciekawymi zdjęciami i ilustracjami z tamtego okresu oraz 100 przepisami na najróżniejsze potra...
Orkiszowa Kuchnia Anny
Kuchnia dwudziestolecia. Co i jak jadano - recenzja
"Kuchnia dwudziestolecia. Co i jak jadano" to książka Agnieszki Jeż, którą można nabyć na stronie Wydawnictwa RM."Kuchnia polska dwudziestolecia międzywojennego była wielosmakowa i różnobarwna jak pejzaż społeczny niejednorodnej etnicznie Drugie...
Di gotuje
Recenzje
,
Wydawnictwo RM
Recenzja książki "Kuchnia grecka" George'a Calombarisa + Linkowe Party
Kuchnia grecka należy do moich ulubionych. Wstyd mi się więc przyznać, że w mojej liczącej ponad 50 sztuk kolekcji książek kucharskich nie znalazła się dotąd ani jedna w całości poświęcona przepisom z Hellady. Na szczęście ta skandaliczna sytuacja uleg...
Chilli, Czosnek i Oliwa | blog kulinarny
Grecja
,
Wokół stołu
,
Recenzja książki
„Moja kuchnia wege” I „Moja kuchnia bez glutenu” – recenzja
Zapraszam na recenzję książek:) Moja kuchnia wege. Sprawdzone przepisy na wyśmienite potrawy Audrey Cosson Wydawnictwo Buchmann twarda oprawa, 142 strony Moja kuchnia bez glutenu. Sprawdzone przepisy na wyśmienite potrawy Coralie Ferreira Wydawnictwo B...
Mienta blog
Recenzje książek
,
Moja kuchnia bez glutenu recenzja
,
Moja kuchnia wege recenzja
Recenzja książki "Kuchnia Dwudziestolecia - co i jak jadano?"
Książka "Kuchnia dwudziestolecia - co i jak jadano?" to nie tylko poradnik kulinarny,ale także wspaniały zbiór wspomnień, pamiętników i rubryk kulinarnych w gazetach,z czasów dwudziestolecia międzywojennego. Autorka Agnieszka Je...
Pokochaj gotowanie
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone