Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Recenzja książki "Kuchnia Dwudziestolecia - co i jak jadano?"
Pokochaj gotowanie
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
320
Kategorie
31
Recenzja książki "Kuchnia Dwudziestolecia - co i jak jadano?"
Książka "Kuchnia dwudziestolecia - co i jak jadano?" to nie tylko poradnik kulinarny,ale także wspaniały zbiór wspomnień, pamiętników i rubryk kulinarnych w gazetach,z czasów dwudziestolecia międzywojennego. Autorka Agnieszka Je...
Pokochaj gotowanie
19 kwi 16
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Pokochaj gotowanie
Niestety ten blog nie ma opisu
320
31
Polecane przepisy
Lektura
Kuchnia Dwudziestolecia to moja pozycja na wakacje :) to będzie podróż po bogactwie smaków dwudziestolecia międzywojennego i zwyczajów kulinarnych, okraszona ciekawymi zdjęciami i ilustracjami z tamtego okresu oraz 100 przepisami na najróżniejsze potra...
Orkiszowa Kuchnia Anny
„Łowcy smaków” – Ina Rybarczyk | Recenzja książki
Zapraszam na recenzję książki :) Łowcy smaków Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru Ina Rybarczyk wydawnictwo REBIS twarda oprawa, 312 stron Przyznaję, że gdy dostałam propozycję zrecenzowania tej książki, musiałam zrobić małe rozeznanie, p...
Mienta blog
Recenzje książek
,
Recenzja
,
Ina rybarczyk
,
łowcy smaków
Recenzja książki "Kuchnia grecka" George'a Calombarisa + Linkowe Party
Kuchnia grecka należy do moich ulubionych. Wstyd mi się więc przyznać, że w mojej liczącej ponad 50 sztuk kolekcji książek kucharskich nie znalazła się dotąd ani jedna w całości poświęcona przepisom z Hellady. Na szczęście ta skandaliczna sytuacja uleg...
Chilli, Czosnek i Oliwa | blog kulinarny
Grecja
,
Wokół stołu
,
Recenzja książki
Żurek na szynce z nogą i kiełbasie chłopskiej
Nie jestem, jak chyba większość blogerów kulinarnych, profesjonalistką. Nie ukończyłam żadnego kursu, ani tym bardziej szkoły kucharskiej. Cała moja wiedza kulinarna pochodzi z własnych, nie zawsze udanych doświadczeń. Wiele receptur przywieźliśmy z po...
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Zupy
,
święta
„Moja kuchnia wege” I „Moja kuchnia bez glutenu” – recenzja
Zapraszam na recenzję książek:) Moja kuchnia wege. Sprawdzone przepisy na wyśmienite potrawy Audrey Cosson Wydawnictwo Buchmann twarda oprawa, 142 strony Moja kuchnia bez glutenu. Sprawdzone przepisy na wyśmienite potrawy Coralie Ferreira Wydawnictwo B...
Mienta blog
Recenzje książek
,
Moja kuchnia bez glutenu recenzja
,
Moja kuchnia wege recenzja
Recenzja książki "Kuchnia Dwudziestolecia - co i jak jadano?"
Książka "Kuchnia dwudziestolecia - co i jak jadano?" to nie tylko poradnik kulinarny,ale także wspaniały zbiór wspomnień, pamiętników i rubryk kulinarnych w gazetach,z czasów dwudziestolecia międzywojennego. Autorka Agnieszka Je...
Pokochaj gotowanie
Książka Facet i kuchnia recenzja
28 września 2015, a więc całkiem niedawno została wydana książka blogera kulinarnego Szymona Kubickiego, który prowadzi bloga pod tym samym tytułem co książka Facet i kuchnia. Przyznam, że nazwa bloga była mi znana, ale nie zaglą...
Smakujmy.pl
Recenzje książek
Recenzja książki „FACET I KUCHNIA. Smacznie, kreatywnie i bez glutenu”
Zapraszam na recenzję książki:) FACET I KUCHNIA. Smacznie, kreatywnie i bez glutenu Szymon Kubicki Małgorzata Napiórkowska-Kubicka zdjęcia Wydawnictwo Literackie twarda oprawa, 332 strony Recenzję mogłabym zakończyć na jednym zdaniukupci...
Mienta blog
Recenzje książek
,
Recenzja książki
,
Facet i kuchnia
,
Fik
,
Kreatywnie i bez glutenu
,
Smacznie
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone