Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Recencja książki "Kuchnia toskańska" P. Adamczewskiego
Bon Appétit Małgorzaty, czyli blog kulinarny
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
88
Kategorie
40
Recencja książki "Kuchnia toskańska" P. Adamczewskiego
„Kuchnia Toskańska” to książka napisana przez Piotra Adamczewskiego, reportera i krytyka kulinarnego „Polityki”. Książka Adamczewskiego zawiera wiele przepisów na smaczne dania: mięsne, rybne, z owocami morza, wegetariańskie, zupy i desery. Książka "Ku...
Bon Appétit Małgorzaty, czyli blog kulinarny
10 kwi 16
Recenzje
recenzje
7 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Bon Appétit Małgorzaty, czyli blog kulinarny
Jest jeden rodzaj sztuki,który wszyscy trawią bez sprzeciwu: sztuka kulinarna. Witam w kulinarnej podróży po mojej kuchni i zapraszam do stołu ! :)
88
40
Polecane przepisy
Pappa al pomodoro. Toskańska zupa z pomidorów i chleba
Kuchnia Toskanii jest nieudziwniona, poważna, a jednocześnie nie pozbawiona poczucia humoru. Korzysta z prostych składników o znakomitej jakości, przerabia je z miłością i godnością, a podaje bez dodatków, co wynika z przekonania, że ani ozdoby,...
Kuchennymi drzwiami
Bez mięsa
,
Oliwa
,
Wino
,
Kuchnia włoska
,
Pomidory
Kuchnia toskańska Piotra Adamczewskiego - recenzja
"Kuchnia toskańska" to książka Piotra Adamczewskiego, którą można nabyć na stronie Wydawnictwa RM.Kim jest Piotr Adamczewski?To reporter, krytyk kulinarny „Polityki”, autor bloga „Gotuj się!” oraz wielu książek kulinarnych, który świat poznawał z...
Di gotuje
Recenzje
,
Wydawnictwo RM
Toskański placek z ciecierzycy – cecina
Kuchnia toskańska jest niewyszukana i prosta, a przy tym zdrowa i naturalna. Placek z mąki z ciecierzycy, to doskonała, wytrawna... Czytaj dalej
Napiecyku | Napiecyku
Dietetycznie
,
Co na śniadanie ?
Toskańska fasola
W Toskanii jest wiele do spróbowania doskonałe wina, wspaniała wołowina, makarony z ragu z dziczyzny, trufle. Gdzieś na początku listy plasuje się też fasola Toskańczycy ją kochają, jedzą w zupach, pastach do crostini (grzanek) i jako d...
Niech się gotuje!
Wszystkie przepisy
,
Wegetariańskie
,
Wegańskie
,
Warzywa
,
Dodatki do dań głównych
,
Fasola
Recencja książki "Kuchnia toskańska" P. Adamczewskiego
„Kuchnia Toskańska” to książka napisana przez Piotra Adamczewskiego, reportera i krytyka kulinarnego „Polityki”. Książka Adamczewskiego zawiera wiele przepisów na smaczne dania: mięsne, rybne, z owocami morza, wegetariańskie, zupy i desery. Książka "Ku...
Bon Appétit Małgorzaty, czyli blog kulinarny
Recenzje
Recenzja książki "Kuchnia Toskańska"
Książka "Kuchnia Toskańska" Piotra Adamczewskiego to nie tylko zbiór przepisów, ale także wspaniały przewodnik po włoskim regionie, który nazywany jest krainą tysiąca smaków.Autor opowiada o toskańskich miastach, restauracjach, ...
Pokochaj gotowanie
Recencja: Jamie Olivier ministrem gotowania
Bagietka z frytkami z octem? Fish and chips? Tradycyjna kuchnia brytyjska jawi się jako mało odkrywcza ale ... wtedy w mrokach historii pojawia się Jamie Oliver i chce nauczyć swój naród nauki gotowania. Jamies Ministry of Food - na pi...
głodzik.pl
Toskańska panzanella
Kolejna rewelacyjna propozycja na letni piknik. Sałatka prosto z Toskanii, aromatyczna, świeża i bardzo smaczna. Cudowne letnie pomidory, chrupiące grzanki i mnóstwo ziół to recepta na pyszną sałatkę pomidorowo-chlebową (panzanella). Toskańska panzanel...
Shabby eat
Lato
,
Sałatki
,
Sezon na grilla
,
Sałatka
,
Pomidory
,
Kuchnia włoska
,
Bazylia
,
Chleb
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone