Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Recenzja książki "Kuchnia Toskańska"
Pokochaj gotowanie
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
320
Kategorie
31
Recenzja książki "Kuchnia Toskańska"
Książka "Kuchnia Toskańska" Piotra Adamczewskiego to nie tylko zbiór przepisów, ale także wspaniały przewodnik po włoskim regionie, który nazywany jest krainą tysiąca smaków.Autor opowiada o toskańskich miastach, restauracjach, ...
Pokochaj gotowanie
28 mar 16
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Pokochaj gotowanie
Niestety ten blog nie ma opisu
320
31
Polecane przepisy
Pappa al pomodoro. Toskańska zupa z pomidorów i chleba
Kuchnia Toskanii jest nieudziwniona, poważna, a jednocześnie nie pozbawiona poczucia humoru. Korzysta z prostych składników o znakomitej jakości, przerabia je z miłością i godnością, a podaje bez dodatków, co wynika z przekonania, że ani ozdoby,...
Kuchennymi drzwiami
Bez mięsa
,
Oliwa
,
Wino
,
Kuchnia włoska
,
Pomidory
„Łowcy smaków” – Ina Rybarczyk | Recenzja książki
Zapraszam na recenzję książki :) Łowcy smaków Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru Ina Rybarczyk wydawnictwo REBIS twarda oprawa, 312 stron Przyznaję, że gdy dostałam propozycję zrecenzowania tej książki, musiałam zrobić małe rozeznanie, p...
Mienta blog
Recenzje książek
,
Recenzja
,
Ina rybarczyk
,
łowcy smaków
Toskański placek z ciecierzycy – cecina
Kuchnia toskańska jest niewyszukana i prosta, a przy tym zdrowa i naturalna. Placek z mąki z ciecierzycy, to doskonała, wytrawna... Czytaj dalej
Napiecyku | Napiecyku
Dietetycznie
,
Co na śniadanie ?
Recenzja książki "Kuchnia grecka" George'a Calombarisa + Linkowe Party
Kuchnia grecka należy do moich ulubionych. Wstyd mi się więc przyznać, że w mojej liczącej ponad 50 sztuk kolekcji książek kucharskich nie znalazła się dotąd ani jedna w całości poświęcona przepisom z Hellady. Na szczęście ta skandaliczna sytuacja uleg...
Chilli, Czosnek i Oliwa | blog kulinarny
Grecja
,
Wokół stołu
,
Recenzja książki
„Moja kuchnia wege” I „Moja kuchnia bez glutenu” – recenzja
Zapraszam na recenzję książek:) Moja kuchnia wege. Sprawdzone przepisy na wyśmienite potrawy Audrey Cosson Wydawnictwo Buchmann twarda oprawa, 142 strony Moja kuchnia bez glutenu. Sprawdzone przepisy na wyśmienite potrawy Coralie Ferreira Wydawnictwo B...
Mienta blog
Recenzje książek
,
Moja kuchnia bez glutenu recenzja
,
Moja kuchnia wege recenzja
Sójka mazowiecka – pieczone pierogi z kaszą jaglaną, grzybami i kapustą
Na te pieczone pierogi z kaszą natrafiłam w czasie lektury książki Polska kuchnia regionalna, której recenzja wkrótce na blogu... Artykuł Sójka mazowiecka pieczone pierogi z kaszą jaglaną, grzybami i kapustą pochodzi z serwisu P...
Mieszam w garnku
Dania mięsne
,
Boże narodzenie
,
Dania z kaszą
,
Kasza jaglana
,
Kapusta kiszona
,
Grzyby
Recencja książki "Kuchnia toskańska" P. Adamczewskiego
„Kuchnia Toskańska” to książka napisana przez Piotra Adamczewskiego, reportera i krytyka kulinarnego „Polityki”. Książka Adamczewskiego zawiera wiele przepisów na smaczne dania: mięsne, rybne, z owocami morza, wegetariańskie, zupy i desery. Książka "Ku...
Bon Appétit Małgorzaty, czyli blog kulinarny
Recenzje
Recenzja książki „FACET I KUCHNIA. Smacznie, kreatywnie i bez glutenu”
Zapraszam na recenzję książki:) FACET I KUCHNIA. Smacznie, kreatywnie i bez glutenu Szymon Kubicki Małgorzata Napiórkowska-Kubicka zdjęcia Wydawnictwo Literackie twarda oprawa, 332 strony Recenzję mogłabym zakończyć na jednym zdaniukupci...
Mienta blog
Recenzje książek
,
Recenzja książki
,
Facet i kuchnia
,
Fik
,
Kreatywnie i bez glutenu
,
Smacznie
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone