Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Ciasto pączkowe - Dougnut Pastry Cake - Torta ai krapfen
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Ciasto pączkowe - Dougnut Pastry Cake - Torta ai krapfen
Z pączkowego ciasta/ From dougnut pastry/ Dall'impasto dei krapfenPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti0.5 kg mąki/ 17 oz all purpose white flour/ 500 g di farina4 żółtka/ 4 yolks/ 4 tuorli1 jajko/ 1 egg/ 1 uovo2 łyżki oleju/ 2 tbs o...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
11 lut 15
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Bread
31 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Toskańskie ciasto babci po polsku - Tuskan Grandma's Pie Recipe - Torta della nonna
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Ciasto kruche/ Shortcrust pastry/ Pasta frolla400 g mąki/ 14 oz all purpose flour/ 400 g di farina150 gcukru/ 5.3 ozsugar/ 150 g dizucch...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
N i po świyntach - czyli śląskie przepisy na każdy czas (Silesian Recipies/ Ricette slesiane)
Smakołyki Angeli na FacebookuNo tak, już po świętach, jajek mamy pewnie dość, choć jak dla mnie gęsie jaja olbrzymy (patrz foto powyżej) to nie lada rarytas i chętnie bym jeszcze jedno takie zjadła ;-).Zapraszam Was serdecznie po odrobinę poświąteczneg...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
ALFABETYCZNY SPIS CIAST
,
ALFABETYCZNY SPIS CIASTEK I CIASTECZEK
Torta della Nonna kruche ciasto cytrynowe
Dziś dorzucam do naszych tradycyjnych wypieków świątecznych, Włoskie ciasto Torta della Nonna kruche ciasto cytrynowe. Ciasto z powodzeniem może być podane na Wielkanoc, przypomina troszkę nasze mazurki. Kruchy cytrynowy spód wypełniony domowym budynie...
Sprawdzona Kuchnia
Desery
,
Wiosna
,
Ciasta
,
Wielkanoc
,
Jajka
,
Skórka z cytryny
Kawowe kubeczki z ciasta francuskiego z granatem
Lubię wykorzystywać w wypiekach ciasto francuskie jest takie uniwersalne. Można przygotować z niego słodką (lub słoną) przekąskę w kilka minut, albo upiec coś bardziej skomplikowanego jak tort z kajmakiem i wiśniami Kubeczki z ciasta fra...
candycompany.pl
Przepisy
,
Ciasta z owocami / fruit cakes
,
Ciastka / cookies
,
Karmel
,
Cupcakes
,
Kawa
,
Ciasto francuskie
,
Granat
Ciasto migdałowe z sherry - Almond Cake with Sherry Recipe - Torta alle mandorle con sherry
Smakołyki Angeli na FacebookuPrzepis lokalny ze stolicy Andaluzji, Sewilli/Spanishrecipe from the capital of Andalusia, SevilleLa ricetta tipica della capitale dell'Andalusia cioè SivigliaPolski/English/ItalianoSkładniki /Ingredients/...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Tort z ciasta francuskiego z wiśniami i kajmakiem. Honeycomb cake
Scroll down for English Próbowaliście kiedyś upiec tort z ciasta francuskiego? Mi do niedawna nie przyszłoby to do głowy, ale jednak można W dodatku jest naprawdę pyszny! Moja siostra stwierdziła, że nie ma nic lepszego niż połączenie wiśni i ka...
candycompany.pl
Przepisy
,
Ciasta z owocami / fruit cakes
,
Czekolada
,
Tort/ layer cake
,
Wiśnie
,
Ciasto francuskie
,
Kajmak
Sernik z ricotty z rodzynkami - Ricotta and Raisins Cake - Torta ripiene di ricotta e uvetta
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Ciasto kruche/ Shortcrust pastry/ Pasta frolla200 g mąki pszennej/ 7 oz plain white flour/ 200 g di farina tipo 030 g cukru trzcinowego/ 1 oz cane sugar/ 30 g di zucchero di canna130 g masła/ 4.5 ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Ciasto pączkowe - Dougnut Pastry Cake - Torta ai krapfen
Z pączkowego ciasta/ From dougnut pastry/ Dall'impasto dei krapfenPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti0.5 kg mąki/ 17 oz all purpose white flour/ 500 g di farina4 żółtka/ 4 yolks/ 4 tuorli1 jajko/ 1 egg/ 1 uovo2 łyżki oleju/ 2 tbs o...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone