Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Chleb z mąką manitoba - Manitoba Flour Bread - Pane con farina di manitoba
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Chleb z mąką manitoba - Manitoba Flour Bread - Pane con farina di manitoba
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki pszennej manitoba/ 10.5 manitoba flour/ 300 g di farina di manitoba150 g mąki żytniej/ 5 oz rye flour/ 150 g di farina di segale50 g mąki pszennej grano duro/ 1.7 oz grano duro fl...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
08 sty 16
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Bread
31 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Zapiekanka z dorsza - Cod Gratin Recipe - Gratin di merluzzo (ricetta)
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:filety z dorsza/ cod fillets/ filetti di merluzzomarchewka/ carrot/ carotacebula/ onion/ cipolla"miąższ" z bułki lub bułka tarta/ (fresh) bread crumbs/ mollica del pa...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Angielski deser morelowy (brzoskwiniowy) - Apricot Bread And Butter Pudding - Dolce inglese alle albicocche
Smakołyki Angeli via FacebookPolish/English/ItalianSkładniki/ Ingredients/ Ingredienti:cienkie kromki chleba pszennego (bez skórek)/ slices of white thin sliced bread (crusts removed)/ mollica del pane o pancarrè2 łyżkioleju kokosowego lub masła/...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Dolci
,
Desery
,
Desserts
Chleb pszenny nocny - Pane veloce con riposo notturno - No Knead Bread
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti400 g mąki pszennej chlebowej/ 14 oz white bread flour/ 400 g di farina tipo 0ok. 350 g letniej wody/ 12 oz warm water/ 350 g di acqua tiepida circa1 łyżeczka płaskacukru/ 1 flat tea spoon&n...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Chleb z mąką manitoba - Manitoba Flour Bread - Pane con farina di manitoba
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki pszennej manitoba/ 10.5 manitoba flour/ 300 g di farina di manitoba150 g mąki żytniej/ 5 oz rye flour/ 150 g di farina di segale50 g mąki pszennej grano duro/ 1.7 oz grano duro fl...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Chleb kukurydziano-razowy - Whole Wheat Cornbread - Pane integrale di mais
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti2.5 szklanki mąki pszennej razowej/ 2.5 cup whole wheat flour/ 2.5 tazze di farina integrale2.5 szklanki mąki kukurydzianej/ 2.5 cup cornmeal/ 2.5 tazze di farina gialla di mais1 szklanka letniego...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Dorsz w pomidorach koktajlowych - Fried Cod with Cherry Tomatoes - Filetto di merluzzo con ciliegini
PolskiWykonanie:Usmażyć delikatnie w niewielkiej ilości oliwy z oliwek filety z dorsza (u mnie świeży) posolone, oprószone mąką, posypane przyprawami do ryb (np. tymianek, koperek..) z połówkami pomidorów koktajlowych. Niezmiernie proste i bardzo smacz...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Kulki "Rafaello" po polsku - Polish "Raffaello" pralines - I "Raffaello" alla polacca
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:100 g wiórek kokosowych/ 7 oz coconut flour/ 200 g di farina di cocco300 g mleka w proszku/ 10.5 oz powdered milk/ 300 g di latte in polvere100 g masła/ 3.5 oz butter/ 100 g di burro20...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Ciastka
,
Dolcetti
,
Cookies
,
Dolci
,
Desery
,
Desserts
Panettone na zakwasie z przepisu sióstr Simili
Prawdziwe, tradycyjne "panettone" to takie wypiekane na zakwasie. W ramach przygotowań do świąt wypróbowałam przepis sióstr Simili (z ich książki “Pane e roba dolce”): cała procedura wygląda na bardzo skomplikowaną, ale to tylko pozory, tak na prawdę w...
Apparecchiamo?
Ciasta
,
świętowanie
,
Boże Narodzenie
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone