Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Buuz. Tradycyjne mongolskie sakiewki wołowe gotowane na parze. Kulinarne Podróże Electrolux!
Kulinarne podróże
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
156
Kategorie
114
Buuz. Tradycyjne mongolskie sakiewki wołowe gotowane na parze. Kulinarne Podróże Electrolux!
Kuchnia mongolska to przede wszystkim mięcho i mleko.Dominuje baranina, ale także wołowina, i tańsze mięso wielbłądzie i ... końskie.Warzyw i owoców nie je się de facto w ogóle, a to z tego prostego powodu że nic na mongolskich stepach nie ...
Kulinarne podróże
13 lip 15
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Kulinarne podróże
Niestety ten blog nie ma opisu
156
114
Polecane przepisy
GOŁĄBKI GOTOWANE NA PARZE
GOŁĄBKI GOTOWANE NA PARZE pyszna, zdrowsza i lżejsza wersja tradycyjnych gołąbków. Są bardzo smaczne, a dzięki parowaniu lżejsze
Przepisy Joli
Sól
,
Pieprz
,
Obiad
,
Pieczarki
,
Słodka papryka
,
Olej SoRiso
,
Tani-obiad-lista
,
Bazylia
,
Ostra papryka
,
Ryż
,
Kapusta
,
Indyk
,
Gołąbki-lista
,
Mięso z indyka
,
Sok pomidorowy
,
Kapusta włoska
,
Liście bazylii
Czy potrzebujesz robota planetarnego?
Osobisty asystent w kuchni? Brzmi jak bajka. Piekłby nam co ranek świeży chleb, kusił domowym makaronem, a na deser serwował apetyczne ciasta. Oczywiście w pakiecie sprzątałby i zmywał naczynia Na takie luksusy mogą niestety liczyć tylko szczę...
Poezja smaku
Lifestyle
,
Recenzje
Policzki wołowe wolno gotowane z kaszą gryczaną i karmelizowaną marchewką
Policzki wołowe wolno gotowane Policzki wołowe wolno gotowane z kaszą gryczanąi karmelizowaną marchewką zainspirowane wizytą weFlorentin. Policzki wołowe wolno gotowane z kaszą gryczaną i karmelizowaną marchewką. Jakiś czas temu wybraliśmy ...
Lady housewife
Gotowanie
,
Boże Narodzenie
,
Mięsa
,
Wielkanoc
,
Przyjęcia
,
Wołowina
,
świąteczny obiad
,
Kasza pęczak
,
Marchewka
PIEROŻKI WONTON
Pierożki Wonton to tradycyjne chińskie pierogi gotowane na parze. W skład farszu wchodzi zazwyczaj wieprzowina, krewetki, sos sojowy i imbir oraz inne przyprawy, w zależności od fantazji kucharza. Zawsze fascynowały mnie ze względu na kształt i ideę po...
Proste Żarcie
Ambitne
,
Kuchnia azjatycka
,
Dodatek do obiadu
,
Pierogi
SAJGONKI Z WARZYWAMI GOTOWANE NA PARZE
SAJGONKI Z WARZYWAMI GOTOWANE NA PARZE sajgonki idealnie sprawdzają się na domowych imprezach
Przepisy Joli
Obiad
,
Wegetariańskie
,
Dodatki
,
Marchewka
,
Wegańskie
,
Papryka
,
Szczypiorek
,
SoRiso
,
Czerwona papryka
,
Por
,
Sylwester
,
Sos sojowy
,
żółta papryka
,
Sezam
,
Papier ryżowy
,
O smaku przypraw orientalnych
,
Papier
,
Sos sojowy ciemny
Zielone warzywa na parze na ostro
Zielone warzywa gotowane na parze- na ostro, po chińskuKapustę bok-choy coraz częściej można spotkać w sklepach i na targowiskach. Oficjalna polska nazwa dla tego liściastego warzywa to kapusta właściwa chińska. Ojczyzną tego podgatunku kapusty j...
Podróże na języku
Wegetariańskie
,
Szybko na obiad
,
Chiny
,
Wegańskie
Jak gotować na parze
Kiedy postanawiamy lepiej zacząć się odżywiać, a przy tym zgubic parę kilo mniej najlepszym sposobem na gotowanie, jest właśnie gotowanie na parze. Gotować na parze można większość produktów żywnościowych. Ma to wiele zalet w porównaniu z innymi metoda...
Kuryer Cyniczny
Przepisy
Buuz. Tradycyjne mongolskie sakiewki wołowe gotowane na parze. Kulinarne Podróże Electrolux!
Kuchnia mongolska to przede wszystkim mięcho i mleko.Dominuje baranina, ale także wołowina, i tańsze mięso wielbłądzie i ... końskie.Warzyw i owoców nie je się de facto w ogóle, a to z tego prostego powodu że nic na mongolskich stepach nie ...
Kulinarne podróże
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone