Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Portobello faszerowane
W SMAK
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
66
Kategorie
76
Portobello faszerowane
Pieczarki portobello pochodzą z Ameryki. Są większe od pieczarek europejskich - ich kapelusze mogą mieć średnicę nawet kilkunastu centymetrów. Podobnie jak inne pieczarki, zawierają sporo przyswajalnego białka, które może zastąpić mięso w diecie wegeta...
W SMAK
06 maj 15
Pieczarki
pieczarki
3 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
W SMAK
Niestety ten blog nie ma opisu
66
76
Polecane przepisy
Portobello faszerowane
Przepis na portobello faszerowane Portobello to nic innego jak bardzo duża, brązowa pieczarka o nieco intensywniejszym smaku. Przyrządzić ją można zarówno jak normalne pieczarki, ale bardzo ładnie prezentuję się w daniu w całości ze względu na ładne, d...
Zbiór przepisów kulinarnych
Oliwa
,
Natka pietruszki
,
Grzyby
,
Pieczarki
,
Farsz
,
Chilli
,
Przystawka
,
Bułka tarta
,
Portobello
Pieczarki portobello faszerowane quinoą
Nie macie pomysłu na obiad lub kolację? Polecam portobello faszerowane komosą i serkiem kozim:)http://deliciousplace.pl/blog/pieczarki-portobello-faszerowane-quinoa/
smakuj smaki - przepisy i fotografia kulinarna
Przystawki
,
Quinoa
Portobello faszerowane
Portobello faszerowane Wielkie, dojrzałe pieczarki o kolorze brązowym to Portobello. Są bardziej wyraziste w smaku od małych, białych pieczarek i można je przyrządzać na mnóstwo sposobów. Ja dziś podaje Wam przepis na Portobello faszerowane
Zbiór przepisów kulinarnych
Przystawki
,
Czosnek
,
Oliwa
,
Natka pietruszki
,
Grzyby
,
Chilli
,
Bułka tarta
,
Portobello
,
Pieczarka
Filet faszerowany ruculą, suszonymi pomidorami i suszoną gruszką
Ot niedzielny kaprys: faszerowana pierś kurczaka i duże faszerowane pieczarki (przepis tutaj). Zbędne są inne dodatki. Jest syto, zdrowo i zielono
Przepisy
,
Obiady
,
Faszerowana pierś kurczaka
,
Faszerowany filet
,
Filet faszerowany rucolą i suszonymi pomidorami
Faszerowane pieczarki portobello (lub zwykłe) - pieczone
Portobello to odmiana znanej wszystkim pieczarki - większa, bardziej mięsista. Świetnie nadaje się do faszerowania i zapiekania a kupić je można nawet w popularnym dyskoncie. Są intensywniejsze w smaku niż zwykłe pieczarki i zdecydowanie je polecam na ...
Szefowa w swojej kuchni. ;-)
Dania obiadowe
,
Przekąski
Portobello z bryndzą
Widząc w sklepie wielkie "pieczarki" osobno zapakowane zawsze zastanawialiśmy się cóż to takiego, jak smakuje, z czym to się je. Okazuje się ,że Portobello to nic innego jak grzyby, wyglądają jak wielkie pieczarki i podobnie zresztą smakują. Z uwagi na...
Qchnia24
Przepisy
,
Przystawki
,
Kolacje
,
Mięsne
Faszerowane portobello mięsem i aromatycznym serkiem
Uwielbiamy faszerowane grzyby ... wiadomo, męska strona woli z mięskiem więc dziś połączenie dla wszystkich. Dodanie serka do mięsa doskonale poprawia jego aromat ale to nie wszystko ... powoduje że mięso jest bardziej delikatne, mniej zbite i to...
Smaki Alzacji
Pieczarki portobello faszerowane po liguryjsku
Dzień dobry,Znacie pieczarki portobello?Te wielkie grzyby o melodyjnej nazwie to po prostu zwykłe pieczarki w dojrzałym stadium - są brązowe, mięsiste, mają wyraźniejszy smak, przy tym świetnie chłoną aromaty wszelkich dodatków. Uważa się je za produkt...
Chilli, Czosnek i Oliwa | blog kulinarny
Włochy
,
Sałatki i przystawki
,
Wege
,
Impreza
,
Przyjęcie
,
Dania warzywne
,
Pieczarki
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone