Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Idealnie upieczona ligawa wołowa z różowym środkiem. Soczysta , miękka i delikatna.
SzczyptaChili.pl
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
769
Kategorie
761
Idealnie upieczona ligawa wołowa z różowym środkiem. Soczysta , miękka i delikatna.
Pieczona ligawa wołowa Składniki: 600g. ligawy wołowej sól , pieprz Marynata: 4 łyżki oleju 1 łyżka suszonego lubczyku 1 łyżeczka słodkiej papryki 1 łyżeczka ostrej papryki Przygotowanie: Mięso myjemy , osuszamy z błonek , nacieramy solą i pieprzem. Sk...
SzczyptaChili.pl
12 maj 15
Obiad
,
Wołowe
,
Pieczona ligawa wołowa
Obiad
481 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SzczyptaChili.pl
Niestety ten blog nie ma opisu
769
761
Polecane przepisy
Cukinia na surowo czyli prosty przepis na sok z cukinii
Cukinia na surowo? Czemu nie. Jest delikatna w smaku, lekko chrupiąca i soczysta. Tylko co można zrobić z surowej cukinii? Okazuje się, że jest na nią kilka smacznych sposobów. Surowa cukinia idealnie sprawdza się np. w roli makaronu. Ten makaron ma na...
SUROJADEK
Soki
,
Zielone soki
Ligawa w sosie śliwkowym
Mam wrażenie, że wołowina kiedyś częściej gościła na naszych stołach. Do łask wróciły steki, jednak z innymi kawałkami mamy problem. Może dlatego, że nie zawsze wiemy jak je przyrządzić? Dziś na tapecie ligawa w sosie śliwkowym. Ligawa to mięso zdradli...
Poezja smaku
Rodzinny obiad
,
Wołowina
,
Wino
,
śliwki suszone
Pieczeń wołowa (10)
Cześć =) Pieczeń wołowa, to specjalność mojej matki, która przygotowuje ją na specjalne okazje, uroczystości i święta.Jest to wspaniała, krucha i soczysta pieczona wołowina.Pieczona wołowina w wykonaniu mojej matki, to zawsze duże wydarzenie kul...
Kasztanowa Kuchnia
Kuchnia polska
,
Obiady i kolacje
,
Potrawy mięsne
,
Wołowina
Pieczeń wołowa (9)
Cześć =) Pieczeń wołowa, to specjalność mojej matki, która przygotowuje ją na specjalne okazje, uroczystości i święta.Jest to wspaniała, krucha i soczysta pieczona wołowina.Pieczona wołowina w wykonaniu mojej matki, to zawsze duże wydarzenie kul...
Kasztanowa Kuchnia
Kuchnia polska
,
Obiady i kolacje
,
Potrawy mięsne
,
Wołowina
Pieczeń wołowa z rostbefu (wolnopieczona)
Moja pierwsza pieczeń wołowa z rostbefu była kompletną klapą. Mięso miało być rarytasem, a niestety rozczarowywało było wypieczone i żuwaczne. Minęło od tamtej pory sporo czasu i podjęłam wyzwanie ponownie. Tym razem upiekłam rost...
Poezja smaku
Rodzinny obiad
,
Wołowina
,
Wino
Jak przyrządzić mięso?
Wiele osób ma problem z twardym mięsem, nieważne, czy jest to stek, polędwiczki, czy schabowa rolada. Oczywiście bardzo duży wpływ na twardość mięsa ma jego ... Post Jak przyrządzić mięso? pojawił się poraz pierwszy w Magazyn kulinarny Codogara. ...
Magazyn kulinarny Codogara
Porady kulinarne
,
Mięso
,
Kotlet
,
Miękkie mięso
,
Siekacz do mięsa
,
Za twarde mięso
Idealnie upieczona ligawa wołowa z różowym środkiem. Soczysta , miękka i delikatna.
Pieczona ligawa wołowa Składniki: 600g. ligawy wołowej sól , pieprz Marynata: 4 łyżki oleju 1 łyżka suszonego lubczyku 1 łyżeczka słodkiej papryki 1 łyżeczka ostrej papryki Przygotowanie: Mięso myjemy , osuszamy z błonek , nacieramy solą i pieprzem. Sk...
SzczyptaChili.pl
Obiad
,
Wołowe
,
Pieczona ligawa wołowa
Pieczeń wołowa (3)
Cześć =) Pieczeń wołowa w moim wykonaniu, jest wspaniała, krucha i soczysta. Jest to zawsze bardzo duże doznanie kulinarne.Świetnie smakuje z ulubionymi warzywami. W tej wersji podałem pieczeń wołową z gotowaną czerwoną kapustą.Zachęcam wszystkich do s...
Kasztanowa Kuchnia
Kuchnia polska
,
Obiady i kolacje
,
Potrawy mięsne
,
Wołowina
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone