Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
FUMENTI
Powrót do pyszności
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
85
Kategorie
27
FUMENTI
Jako, że moja kuchnia cały czas jest jeszcze tylko projektem na papierze, a moja cierpliwość do przenośnej kuchenki i piekarnika, w którym nie można zrobić bezów powoli się kończy, musiałam zacisnąć nieco pasa i poszukać oszczędności. Stąd też moje...
Powrót do pyszności
27 paź 14
SZKOLENIA PODNIEBIENIA
,
INNE
INNE
4 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Powrót do pyszności
Niestety ten blog nie ma opisu
85
27
Polecane przepisy
Gastrobanda
Jeśli szukacie dobrej i lekkiej lektury na wakacje, kupcie książkę Jakuba Milszewskiego i Kamila Sadkowskiego „Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś widzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść” wydaną przezSmak Słowa oraz Agora. Książkę czyta się lekko i p...
Odczaruj Gary!
WSPÓŁPRACA
,
GASTROBANDA
Warsztaty kulinarne - Kuchnia staropolska
Po raz drugi miałam przyjemność uczestniczyć w fantastycznych warsztatach kulinarnych w Akademii Kulinarnej FUMENTI. Wybrałam "Kuchnię Staropolską", bo najbardziej miałam ochotę na czerninę. Wiem nie każdy ją lubi, ale ja wychowałam się na tej zupie u ...
Skonka gotuje
Królik
,
Warsztaty
Warsztaty kulinarne - Najlepsze Bożonarodzeniowe przepisy
Byłam ostatnio na fantastycznych warsztatach kulinarnych w Akademii Kulinarnej FUMENTI. Już od jakiegoś czasu śledziłam stronę Akademii i kursy które tam się pojawiały, ale zawsze coś mi wyskakiwało i nie mogłam w nich uczestniczyć.Koniec roku 20...
Skonka gotuje
Z piekarnika
,
Wigilia
,
Ryby
,
Warsztaty
SUSHI
Po długiej przerwie zatęskniłam za nowymi (choć jednak nie całkowicie) eksperymentami kulinarnymi i wróciłam do FUMENTI na kurs przygotowywania SUSHI. Jak zawsze okazało się, że nawet to co na pozór wydaje się trudne, przy znajomości paru sekretów staj...
Powrót do pyszności
WEGETARIAŃSKIE
,
RYBY
,
SZKOLENIA PODNIEBIENIA
Jadłonomia - roślinne warsztaty z Martą Dymek
Od dłuższego czasu czekałam na warsztaty kulinarne z moją ulubioną blogerką kulinarną - Martą Dymek. Blog Jadłonomia zachwycił mnie ciekawymi przepisami na roślinne potrawy. Jest skarbnicą pomysłów i dowodem na to, że kuchnia bez mięsa, nabiału i innyc...
Niebo na Językach by Magdalena Sokołowska
GRZYBOWE 'KASZOTTO' / FOREST MUSHROOMS WITH PEARL BARLEY
Robi się zimno, ale grzyby jeszcze są. Każdy ma swoje pomysły na ich przygotowanie. Ja mam dwa ulubione - jeden to prosty i stary przepis mojej mamy, który pamiętam z dzieciństwa, a drugi pamiętam z Włoch, a jego przygotowanie odświeżyłam trochę na kur...
Powrót do pyszności
FUMENTI
Jako, że moja kuchnia cały czas jest jeszcze tylko projektem na papierze, a moja cierpliwość do przenośnej kuchenki i piekarnika, w którym nie można zrobić bezów powoli się kończy, musiałam zacisnąć nieco pasa i poszukać oszczędności. Stąd też moje...
Powrót do pyszności
SZKOLENIA PODNIEBIENIA
,
INNE
„Rybka lubi pływać nocą” – relacja z nocy restauracji na Pomorzu
Czy oferta kulinarna Gdańska i Pomorza jest w stanie przyciągnąć gości krajowych i zagranicznych przekonywałam się podczas pomorskiej edycji Nocy Restauracji.Zakupy na Hali Targowej, warzenie piwa, poznawanie smaków Nocnych Dań, wyprawa kutrem na dorsz...
smaklick
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha