Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Jedyny w Polsce Festiwal Wódki i Zakąski
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
641
Kategorie
327
Jedyny w Polsce Festiwal Wódki i Zakąski
W dniach 19-20 października 2018 r. w Reducie Banku Polskiego odbędzie się druga edycja Festiwalu Wódki i Zakąski. To najważniejsze w roku święto dedykowane naszemu narodowemu trunkowi oraz polskiej tradycji wódki i zakąski.- Wódka z zakąską to n...
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
05 paź 18
Warsztaty
warsztaty
9 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
641
327
Polecane przepisy
Festiwal Wódki i Zakąski. II edycja!
II Festiwal Wódki i Zakąski stał się już kultowym wydarzeniem, które na stałe wpisało się w kalendarz kulinarno-kulturalnych wydarzeń Warszawy. W dniach 19-20 października 2018 r. kilka tysięcy gości odwiedziło Festiwal Wódki i Zakąski w Reducie...
Kuchennymi drzwiami
Zero Waste
,
Alkohole
Jedyny w Polsce Festiwal Wódki i Zakąski
W dniach 19-20 października 2018 r. w Reducie Banku Polskiego odbędzie się druga edycja Festiwalu Wódki i Zakąski. To najważniejsze w roku święto dedykowane naszemu narodowemu trunkowi oraz polskiej tradycji wódki i zakąski.- Wódka z zakąską to n...
Cztery Fajery
Warsztaty
Jedyny w Polsce Festiwal Wódki i Zakąski
W dniach 19-20 października 2018 r. w Reducie Banku Polskiego odbędzie się druga edycja Festiwalu Wódki i Zakąski. To najważniejsze w roku święto dedykowane naszemu narodowemu trunkowi oraz polskiej tradycji wódki i zakąski.- Wódka z zakąską to n...
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Warsztaty
Litr wódki na koniec wakacji
Komu żal laby, loda i lata – garść postogórkowych doniesień medialnych z końca wakacji na poprawę nastroju Zakończyły się wakacje, o czym już od kilku dni zwiastuje mniejsze stężenie posiadaczy drwalskich bród i tęczowych spodni-rurek na Półwyspie i Kr...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
W mediach
,
Parówki
,
Bałtyckie ryby
,
Bałtyk
,
Polskie śniadanie
,
Wakacje
,
Agroturystyka
Festiwale Food Trucków – czy warto tam jeść?
Tegoroczne lato będzie sprzyjać pani Jadzi z Wąchocka. Teraz także i ona będzie mogła spróbować pulled porku i kremów-freszów z kultowych stołecznych food trucków, które ruszyły właśnie w Polskę. Festiwale food trucków, czyli objazdowe rundy zdezelowan...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
Gastro-hipsteryzm
,
Food Trucki
,
Fastfood
,
Gastronomia
,
Gastrowozy
Polish Vodka Tour w Lublinie
Dnia 17 maja miałam okazję uczestniczyć w kolejnej edycji wydarzenia pod nazwą Polish Vodka Tour. Jest to już trzecia edycja warsztatów mających na celu edukację na temat kultury spożywania wódki oraz rozpoznawania prawdziwego polski...
Kolorowo - torcikowo
Wydarzenia
Idzie Festiwal Wódki i Zakąski
Przed nami pierwszy na świecie Festiwal Wódki i Zakąski Wódka, która ze względu na dość sporą część z przekroju jej amatorów za wyznacznik jakości przyjmujących skuteczność działania za przystępną cenę, prasę wciąż ma złą. Choć dziś pijamy jej znacznie...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
Monika Kucia
,
Robert Makłowicz
,
Muzeum Wódki
,
Adam Łukawski
,
Czerwony Wieprz
,
Elixir by Dom Wódki
,
Festiwal Wódki i Zakąski
,
Folk Gospoda
,
Marek Sierocki
,
Piotr Popiński
Festiwal dyni – te giganty istnieją naprawdę!
Dzień dobry, W jesienny, zimowy dzień zapraszam Cię na krótki wypad do Szwajcarii . Tym razem, zupełnie przez przypadek, zahaczyłyśmy razem z moją gospodynią o festiwal...
Klaudyna Hebda
Podróże
,
Śzwajcaria
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone