Od świtu zamieszanie, pobudka z samego rana. Przejechali ludzie po moją starą sofę, a teraz czekam na nową. Kocham te precyzyjne godziny transportu- między 10 a 15. Konkrety, konkrety :P
Mykam więc teraz z Zoyką na spacer, a przy okazji na bazarek, bo te dwie poste łubianki po truskawkach na kuchennym blacie wołają o pomstę do nieba.
Miłego dnia :)
Śniadanie na szybko, co nie zmienia faktu, że bardzo smacznie :]
Różany pęczak na jogurcie z gruszką, szparagami, kiwi, goji i tahiniPrzepis:
Ok. 60-70g kaszy pęczak
Łyżka wody różanej
Kubeczek jogurtu naturalnego
1/2 gruszki
Kiwi
3 szparagi
Tahini, jagody goji
Kaszę gotujemy na wodzie, gdy ostygnie mieszamy z jogurtem i wodą różaną. Odstawiamy na noc do lodówki. Rano podajemy.
PS. Po zrobieniu zdjęć, reszta owoców wylądowała w miseczce i zrobiłam misz- masz :D
Pytania?Pam.