Paszteciki, wypełnione farszem z kapusty i grzybów, doskonale sprawdzą się w roli przekąski na przyjęciach i imprezach.
The post Paszteciki z kapustą i grzybami z sosem sezamowym appeared first on Inspirowane Smakiem.
Kotleciki rybne to ciekawa alternatywa dla tradycyjnych kotletów. Są szybkie i proste w przygotowaniu, a dodatkowo możesz je przyrządzić z wielu rodzajów ryb.
The post Kotleciki rybne appeared first on Inspirowane Smakiem.
Łosoś na szpinaku w cieście francuskim to dobrze i lubiane znane połączenie. Nowego wymiaru nadaje mu dodatek Sosu o smaku wasabi Mosso Impresje.
The post Łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim appeared first on Inspirowane Smakiem.
Schab to jedna z najbardziej tradycyjnych potraw, pojawiających się na naszych stołach. Soczyste mięso, aromatyczne duszone warzywa i Sos Czosnkowo-Cebulowy Mosso Impresje - czego chcieć więcej?
The post Schab duszony w warzywach appeared first on Insp...
Faszerowane pomidory z ryżem, mięsem mielonym i Mosso Impresje sosem sezamowym sprawdzą się zarówno jako smaczna przekąska, jak i pożywny obiad!
The post Faszerowane pomidory z mięsem mielonym i sosem sezamowym appeared first on Inspirowane Smakiem.
...
Sałatka, którą zrobisz o każdej porze roku, a poza tym prosta i szybka? Spróbuj naszą propozycję z fasolki, ziemniaków i dodatkiem sosu sezamowego.
The post Sałatka z fasolki szparagowej z sosem sezamowym appeared first on Inspirowane Smakiem.