Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Crema de remolacha con xrujiente de serrano
HISZPAÑSKA DUSZA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
24
Kategorie
14
Crema de remolacha con xrujiente de serrano
Krem z buraków z chrupiąca szynka serrano, jajkiem i oliwkami.Gotujemy buraka oraz ziemniaka i jajka.Szynkę serrano możemy upiec w piekarniku, w papierze do pieczenia 15 minut w temperaturze 200C, ale również możemy włożyć ja miedzy dwa listki papieru ...
HISZPAÑSKA DUSZA
10 paź 14
Przystawki
Przystawki
13 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
HISZPAÑSKA DUSZA
Blog poświęcony mojej największej pasji kuchni hiszpańskiej.
24
14
Polecane przepisy
Crepes de salmón con bechamel / Naleśniki z łososiem zapiekane z beszamelem
La receta (un poco modificada) del libro „Simply Italian” de Michela, Emanuela y Romina Chiappa / Przepis (trochę zmodyfikowany)pochodzi z książki „Po prostu po włosku” Michela, Emanuela i Romina Chiappa Ingredientes: 5 crepes Czytaj dale...
PESCADO / RYBY
,
Albahaca / bazylia
,
Salmón / łosoś
,
Puerro / por
,
Bechamel / beszamel
,
Ricotta
Gazpacho de remolacha / Chłodnik z botwiny
Ingredientes: 5 pequeñas remolachas con hojas cortadas en cuadritos rabanitos cortados en rodajas finas 5 pequeños pepinos rallados eneldo fresco picado cebollín picado 1 litro de caldo de verdura 1 litro de Czytaj dalej
VEGETARIANOS / WEGE
,
Huevos / jajka
,
Pepino / ogórek
,
COCINA POLACA / KUCHNIA PL
,
SOPA / ZUPY
,
Eneldo / koperek
,
Rabanito / rzodkiewka
,
Botwinka
,
Remolacha / buraki
Omelette de espárragos y queso de cabra / Omlet ze szparagami i kozim serem
La receta del libro „Kitchen Garden Cookbook” de Jeanne Kelley / Przepis pochodzi z książki „Kulinarny Ogród” Jeanne Kelley Ingredientes: espárragos huevos queso de cabra cebollino picado aceite de oliva sal pimienta negra Czytaj d...
VEGETARIANOS / WEGE
Espaguetis con espárragos, queso de cabra y nueces
Ingredientes: espaguetti espárragos queso de cabra nueces tostadas aceite de nueces sal pimienta negra Składniki: spaghetti szparagi kozi ser orzechy włoskie olej z orzechów włoskich sól czarny pieprz Preparación: Cocer̷...
VEGETARIANOS / WEGE
,
PASTA
,
Nueces / orzechy włoskie
,
Espárragos / szparagi
,
Queso de cabra / kozi ser
Loverove 30.12.2015
Środowe loverove, specjalnie dla Was: 1. Zawodowy mechanik składa rower z zasłoniętymi oczami Team Movistar przygotował kolejne zaskakujące wideo. Co zawodowcy, to zawodowcy! Vídeo El mecánico del mejor equipo del mundo es capaz de montar...
XOUTED - Kolarstwo by Marek Tyniec
Loverove
Ensalada de patatas, salmón, tomates y chalotes asados / Sałatka ziemniaczana z łososiem, pieczonymi pomidorami i szalotkami
Ingredientes: 10 pequeñas patatas cocidas y cortadas en rodajas salmón ahumado tomates cherry chalotes cortados en cuartos ajos aceite de oliva vinagre balsámico cebollín picado aguacate cortado en rodajas pimienta negra Czytaj dal...
PESCADO / RYBY
,
ENSALADAS / SAŁATKI
,
Aguacate / awokado
,
Tomates / pomidory
,
Salmón / łosoś
,
Chalote / szalotka
,
Patatas / ziemniaki
Tallarines de arroz con pollo, pimiento y maíz / Makaron ryżowy z kurczakiem, papryką i kukurydzą
Ingredientes: 200 gramos de tallarines de arroz 250 gramos de pollo cortado en trozos un pimiento rojo cortado en juliana un pimiento amarillo cortado en juliana un pimiento verde cortado en juliana 2 chiles rojos cortados Czytaj dalej
Cebolla / cebula
,
CARNE / MIĘSO
,
Pimiento / papryka
,
Cilantro / kolendra
,
Maíz / kukurydza
,
Pollo / kurczak
,
Jengibre / imbir
Pan de plátano y batata / Chlebek bananowy z batatami
Ingredientes: 250 gramos de batatas cocidas y trituradas 250 gramos de plátanos maduros, pelados y troceados 1/4 vaso de azúcar moreno 130 gramos de mantequilla 1 cucharadita de levadura en polvo una cucharadita Czytaj dalej
Nueces / orzechy włoskie
,
DULCE / SŁODKIE
,
Batata / bataty
,
Plátano/banan
Podpowiedzi wyszukiwań
Zupa szczawiowa
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście