Nazwy są różne – u mnie w domu zawsze mówiło się faworki. Pięknie też chrust nazywają Anglicy: angel wings … Jednak beż względu na nazwę, faworki są pyszne i żeby nie były tak tuczące, z pewnością robiłabym je częściej Z racji zbliżającego si...
Its officially barbecue season and were celebrating with these bourbon honey char siu wings! Sticky, sweet, classic char siu flavor, and a hint of bourbon – trust me when I say these wings were devoured in an instant. I have...
This recipe was inspired by the June issue of Bon Appetit. Just before Mike and I left on a camping trip, we checked our mail (this doesnt happen very often, adult fail) and there was a magazine waiting for me! I thought...
The post Pan Fried F...
Znów nadrabiam zaległości. Próbuję wyjść z zimowego marazmu. Szaro-buro, ale już niedługo astronomiczna wiosna. Od tego tygodnia znów biorę się za siebie. Ostatnio trochę odpuściłam i znów Mel B płacze, bo tydzień nie ćwiczyłam i w weekend zdarzyło mi ...
Mike and I are home from our travels and I couldnt be happier. As much as I love traveling, theres something so heart-warming about coming home. We just decorated the tree and are now in the midst of the busy...
The post Chicken Recipe R...
Jak już zostało wspomniane przy okazji przepisu na Buffalo Wings, skrzydełka można przyrządzać na setki sposobów i zawsze są znakomitą przekąską czy to na imprezę czy też do oglądania meczu lub filmu. Nic nie stoi też na przeszkodzie, aby przygotować j...