Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Trochę Skandal
Głodna Gospodyni
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
28
Trochę Skandal
Na Sienkiewicza 4 w miejscu po Czarna Bar, mamy aktualnie Skandal. Piszą o sobie: nowoczesne bistro z europejską kuchnią. Fajna nazwa, fajna identyfikacja, fajny wystrój, ale...W oczekiwaniu na koleżankę wypiłam wodę i mogłam w spokoju skupić się na ka...
Głodna Gospodyni
13 kwi 14
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Głodna Gospodyni
Niestety ten blog nie ma opisu
28
0
Polecane przepisy
"Święci grzesznicy - Skandal" L.J. Shen - recenzja
Trzecia część z serii "Święci grzesznicy" co jedna to lepsza i jak na razie ta najlepsza :-)Trent Rexroth, milioner, który samotnie wychowuje swoją córkę. Jej matka ją porzuciła. Mężczyzna ma trzydzieści trzy lata i do wszystkiego co ma dos...
kruche babeczki
Nowe
,
Książki na weekend
Smalec ze skwarkami
Smalec. Smalec rzec można i Prymitywna Kuchnia to powinna być para. Para od dawien dawna, a tu taki klops. Czy wyobrażacie sobie, że w całej historii Prymitywnej Kuchni ani raz nie pojawił się smalec! Nie ma tu, czy raczej nie było do teraz, przepisu n...
Prymitywna Kuchnia
Dania polskie
,
Najprymitywniejsze
,
Boże Narodzenie
,
Przystawka
,
Dodatki
,
Terakalorie
,
Jak zrobić smalec
,
Jakie przyprawy do smalcu
,
Przepis na smalec
,
Słonina
,
Smalec
,
Smalec wieprzowy
,
Smalec wyborowy
,
Smalec z cebulą
,
Smalec z majerankiem
,
Smalec z przyprawami
,
Smalec ze skwarkami polski
,
Smalec ze słoniny
,
Smalec ze słoniny wieprzowej
Trendy w recenzowaniu książek
„Jestem poważnym blogerem, mam już 3 posty, dlatego wyślijcie mi...”. Znacie to? A może stoicie po drugiej stronie i bliższe jest wam „Chętnie prześlemy książkę pod warunkiem, że audiowizualna recenzja pojawi się w pięciuset miejscach...”. Dokąd zmierz...
Recenzje na widelcu
Książki
,
O recenzowaniu
,
Z przymrużeniem oka
Słoneczny Sorbet
Mamy połowę lipca a pogoda trochę jakby był dopiero maj. W sumie nie znoszę zbytnich upałów i taka pogoda jaką mamy teraz mi bardziej odpowiada, ale przecież mamy lato, więc czas na lody. Nie posiadam żadnej fajnej maszynki do lodów ... :( ale be...
Słodko i wytrawnie.
Bez glutenu
,
Bez jajek
,
Bez białego cukru
,
Vege
,
Bez laktozy
,
Bez mąki
,
Skórka cytrynowa
,
Vege desery
,
Karmel
,
Sok z limonki
,
Mango
,
Lody
,
Mus z porzeczki
,
Sorbet
Żywieniowa metamorfoza cz.3
Kolejna relacja jak sobie radzę. Ogólnie jest różnie, cały czas eksperymentuję.Według pani dr. Jadwigi Kempisty nie wolno stosować diety eliminacyjnej, ponieważ zubaża ona naszą codzienną dietę, co skutkuje niedoborami w organizmie.Namawia do pica włas...
Prosto i swojsko
O MNIE
5 gwarantów sukcesu wędlin Besos Magdy Gessler
Oto cała piątka w skrócie: jeden milion na stałe, dwa co tydzień, wiele przez lata, kilkadziesiąt ton i to w ciemno, do tego szum, celebryci, gwiazdy no i futerko, buziaczek i Bentley wyjaśniam w tekście. Czy ktoś jeszcze nie słyszał o p...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
W mediach
,
Magda Gessler
,
Parówki
,
Besos Magdy Gessler
,
Botulina
,
Azotyn sodu
,
Biała kiełbasa
,
Fani Magdy Gessler
,
Sól peklowa
,
Szymon Majewski
Czy banany są wegańskie? Czyli o tym, że warto zachować zdrowy rozsądek i mieć dystans
Czytaliście gdzieś bądź słyszeliście, żebanany nie są wegańskie? Acukier jest wybielany zwęglonymi kośćmi? Czas sprawdzić, jak jest naprawdę – a przede wszystkim włączyć zdrowy rozsądek idystans domediów. Winternecie znajd...
erVegan
LIFESTYLE
,
Banany
Zielona pizza żytnia
Czy pizza może być zdrowa? A czy może być do tego jeszcze smaczna? A czy może być smaczna, zdrowa i vege?! Skandal! Oczywiście, że może, trzeba tylko trochę poeksperymentować ze składnikami, tak aby pasowały i dorosłym i dzieciom. Jest jeszcze wyjście ...
Prawie Perfekcyjna Pani Domu
Podpowiedzi wyszukiwań
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym