Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
88. Burak w placku
delicious breakfast creates better day
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
141
Kategorie
159
88. Burak w placku
Kakaowo-buraczany placek. Podany z bananowo-cynamonowym tofu*. Posypany wiórkami kokosowymi i sezamem; polany syropem daktylowym.* 70g tofu zmiksowałam z 1/2 banana i 1 łyżeczką cynamonu. ~*~Mamie zrobiłam śniadanie takie jakie miałam wczoraj, ...
delicious breakfast creates better day
03 mar 15
Banan
,
Kakao
,
Cynamon
,
Wiórki kokosowe
,
Syrop daktylowy
,
Tofu
,
Burak
,
Placek
,
Sezam
banan
68 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
delicious breakfast creates better day
Niestety ten blog nie ma opisu
141
159
Polecane przepisy
Mleczny koktajl z buraka
Składniki: 1 średniej wielkości ugotowany burak, 0,5 szklanki mleka kokosowego, 0,75 szklanki wody, 1-2 łyżeczki soku z cytryny, Wszystkie składniki miksujemy. I gotowe! Smacznego
Saganek
Bez kategorii
Burak + maliny + mleko kokosowe = różowe koktajLOVE
Burak + maliny + mleko kokosowe = różowe koktajLOVE
Kraina Miodem Płynąca
Koktajle i napoje
,
Kokos
,
Buraki
Whisky Bar 88 Poznań ul. Wyspiańskiego 26 – menu degustacyjne lato 2017
Whisky Bar 88 w Poznaniu to część kompleksu na ulicy Wojskowej, gdzie króluje Cucina z szefem Ernestem Jagodzińskim, ale jest także Ułan Browar, pracownia cukiernicza i mnóstwo innych ciekawie kulinarnych miejsc. Jestem fanem kuchni szefa Ernesta, ale ...
Najsmaczniejszy Blog
Recenzje lokali
,
Poznań
,
Warsztaty, wydarzenia
,
Cucina
,
Ernest jagodziński
,
Glenfiddich
,
Ułan browar
,
Whisky bar 88
,
Whnisky
Finałowa Kolacja na tak wiele rąk! – Cucina, Poznań
Siedmiu mistrzów w jednej kuchni, osiem zjawiskowych talerzy, sala pełna gości, a do tego szczypta emocji przy grze somelierskiej i ekscytująca licytacja książki sygnowanej przez Ernesta Jagodzińskiego – oto finałowa Kolacja na 88 rąk w Cucinie! Gdy pi...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Z podróży
,
Restauracja Ernesta Jagodziskiego Cucina
,
Ernest Jagodziński
,
Kolacja na 88 rąk
,
Maciej Rosiński
,
Andrzej Andrzejczak
,
Krzysztof Kapciński
,
Marcel Thiele
,
Michał Więckowicz
,
Tomasz Tomaszek
Pełnoziarnista tortilla z hummusem, pieczonym burakiem i kozim serem
Hummus, pieczony burak, kozi ser, trochę zieleniny i miodowo musztardowy dressing. To wszystko zawinięte w pełnoziarnistą tortillę jest pyszną propozycją posiłku o każdej porze dnia. Śmiało możecie gotową tortillę zjeść na śniadanie, zapakować na lunch...
Niebo na Językach by Magdalena Sokołowska
Dania główne
,
Śniadania
Ciasto z buraków
Ciasto z burakw o niesamowitej zawartoci czekolady i przepysznym smaku. Mocno wilgotne, dosy cikie o niewyczuwalnym smaku burakw z Post Ciasto z buraków pojawił się poraz pierwszy w I Love Bake.
I Love Bake
Kremówka
,
Czekolada
,
Olej
,
Ciasta czekoladowe
,
Buraki
,
Sere
Łosoś na placku z batata
I znowu moja ulubiona rybka, w kolejnym prostym wydaniu. Uwielbiam placki ziemniaczane, ale dla odmiany zastąpiłam zwykłą pyrę batatem. Dla zintensyfikowania smaku przygotowałam sos na zimno. Składniki: 2 filety z łososia 1 batat 1 jajko kilka łyżek mą...
knife&spoon
Przepisy
,
Ryby i owoce morza
,
łosoś
,
Sos
,
Batat
,
Cytryna
,
Koperek
,
Placek
,
Post
Podsumowanie Maja
W maju treningu niezbyt dobrze mi szły. Maj był pod znakiem Insanity. Niestety musiałam pozmieniać całkowicie treningi ze względu,że skręciłam kostkę i nie byłam w stanie przez jakiś czas wykonywać ćwiczeń. Pure Cardio01.05 02.05...
fit-dziewczyna.blogspot.com
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone