Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
parę słów, parę zdjęć.
Dzień Dobry Agatko!
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
52
Kategorie
19
Parę słów, parę zdjęć.
źródło: pinterest.comReaktywowałam blog, jak widać od dni paru.Posty nie będą pojawiały się codziennie, ani nie tak często jak dawniej. Chcę publikować różne rzeczy - mądrzejsze i głupsze :) - wtedy, kiedy mam ochotę.Nie mam aspiracji dotyc...
Dzień Dobry Agatko!
24 lis 15
Słówko ode mnie
,
Przepisy
przepisy
22 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Dzień Dobry Agatko!
Niestety ten blog nie ma opisu
52
19
Polecane przepisy
Jak zrobić zasmażkę?
Dzisiaj parę słów o zasmażce. Przygotowuje się ją, aby zagęścić zupy lub sosy. Kolor i konsystencja zasmażki zależą od długości zasmażania mąki z tłuszczem. Ja najczęściej przygotowuję złotą zasmażkę. Na patelni rozpuszczam 2 łyżki masła i następnie do...
Anka Gotuje
Kim jestem?
Cześć! Zajmuję się prowadzeniem bloga już ponad rok i w końcu doszedłem do wniosku, że może dobrze było by powiedzieć Wam o sobie parę słów. Mam na imię Mikołaj i mam 19 lat. Przez rok uczyłem się w zawodzie piekarz, ale nie do końca odpowiadała mi ta ...
AleTorcik!
Artykuł
,
Blog pomorskie
,
Blog tczew
,
Autor bloga
,
Blog cukierniczy
,
Blog kulinarny
,
Blog kulinarny pomorskie
,
Bloger pomorskie
,
Bloger tczew
,
O mnie
,
Poznaj mnie
MĄKA MIGDAŁOWA DOMOWA
Ponieważ na moim blogu znajdziecie już niedługo sporo przepisów z wykorzystaniem mąki migdałowej, na wstępie - parę słów o niej
Moje Walijskie Pichcenie ...
Sadzone z szynką i radamerem na maślanym rogalu
Dzisiaj dosłownie parę słów, bo jestem w ciągłym biegu. A to wszystko przez weekendowy wyjazd, który zbliża się wielkimi krokami, a ja zamiast się pakować, to piszę Przedstawiam Wam dzisiaj jajo. Jajo serwowane przez
gotować!
Jajka
,
Jajko sadzone
,
Radamer
,
Sos BBQ
,
Szynka
Powrót barów mlecznych
Chciałem napisać tutaj parę słów o powrocie barów mlecznych, które okazują się doskonałą alternatywą dla wszelakiej maści ogólnokrajowych sieciówek fast foodów. Szczerze mówiąc już od dawna nie stołowałem się na mieście właśnie przez przesyt wspomniany...
Kuryer Cyniczny
Przepisy
Jak prawidłowo nakryć do stołu?
Cześć! Na blogu dzielę się z Wami przepisami na pyszne dania, ale chciałabym też poruszyć temat bliski gotowaniu i jedzeniu. Dlatego dzisiaj parę słów o tym, jak prawidłowo i według zasad savoir vivre, nakryć do stołu. W dzisiejszych czasach przywiązuj...
Anka Gotuje
Bez kategorii
,
Porady kulinarne
,
Serwis
,
Sztućce
,
Talerze
,
Zastawa stołowa
Jak zrobić zasmażkę?
Dzisiaj parę słów o zasmażce. Przygotowuje się ją, aby zagęścić zupy lub sosy. Kolor i konsystencja zasmażki zależą od długości zasmażania mąki z tłuszczem. Ja najczęściej przygotowuję złotą zasmażkę. Na patelni rozpuszczam 2 łyżki masła i następnie d...
Anka Gotuje
Porady kulinarne
,
Zasmażka
Kuku z botwiny, czyli omlet po irańsku
Botwina zalegająca na straganach aż się prosi by zrobić z niej perskie kuku. Przy okazji parę słów o czosnku i o tym jak odwrócić omlet by się nie rozpadł. Jedną z typowych irańskich potraw jest kuku, czyli rodzaj omletu, czy też zapiekanki z dużą, wrę...
Zdrowsze Jedzenie
Przepisy
,
śniadanie
,
Lunch
,
Przekąska
,
Czosnek
,
Kuchnia perska
,
Boćwina
,
Botwina
,
Brunch
,
Jajko
,
Frittata
,
Koo koo
,
Kuku
,
Omlet
,
Przystawka
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone