Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Eragon, czyli cykl "Dziedzictwo"
CZYTAJ & JEDZ
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
36
Kategorie
10
Eragon, czyli cykl "Dziedzictwo"
Hmmm, długo mnie nie było. Tak to jest, jak pod koniec semestru, przed świętami w dodatku, nie ma cię w szkole. Prawie 3 tygodnie. Ale już postaram się pisać częściej :)Podobno Christopher Paolini pisząc tę książkę miał 15 lat. W zupełności wierzę tej ...
CZYTAJ & JEDZ
27 lis 14
Czytaj!
,
Fantasy & Sci-Fi
Czytaj!
11 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
CZYTAJ & JEDZ
Niestety ten blog nie ma opisu
36
10
Polecane przepisy
“To co Pyza” – Warszawa, sierpień 2018
Bardzo często w komentarzach na fanpejdżu dowiadujemy się, że jedliście w tych samych miejscach, w których my i Wam nie smakowało. Nie ma w tym nic dziwnego. Różne gusta, różne smaki, różne oczekiwania, a czasami też po prostu gorszy dzień na ku...
Pyza made in Poland » Pyza made in Poland -
Ramen
,
Restauracje
,
Regina
,
Yatta Ramen
,
Youmiko
,
Bingsu
,
Cafe Crystal
,
Harbińskie Pierożki
,
Regina Bar
,
Saigonka
,
Youmiko Vegan Sushi
Zmiany Zmiany, czyli najlepsze batony w galaktyce!
#whatweganseat? No właśnie! Tym wpisem rozpoczynam cykl o wegańskich (lub prawie wegańskich) produktach, które szczerze polecam. Dziś mój no. 1 jeśli chodzi o przekąski, czyli batoniki od Zmiany Zmiany. Można napisać o nich wiele, zaczynając od tego, ż...
Vegeaddicted
Produkty
,
Vegan
,
Batoniki
,
Batony
,
Energia
,
Przekąski
,
Słodycze
,
Zmiany zmiany
Nowy Jim Beam
Jim Beam ujawnił swój nowy wizeruneki innowacyjny produkt Double OakJim Beam ogłasza pierwszą w historii marki zmianę wizerunku butelek. Numer 1 narynku Bourbon Whiskey zaprezentuje odświeżone, przeprojektowane opakowanieoraz innowacyjny pr...
Magic Cooking Time | Blog o gotowaniu
Jim Beam
,
Beam Suntory
,
Bourbon Whiskey
,
Double Oak
,
Kentucky
The Wednesday Chef, czyli "Kuchnia na walizkach"
Ujęło mnie zdjęcie autorki tej książki zamieszczone na skrzydełku okładki. Chciałabym poznać tak radośnie uśmiechającą się dziewczynę i dlatego zdecydowałam się sięgnąć po kolejne wydawnictwo z wątkami kulinarnymi, choć obiecywałam sobie, że przez jaki...
Śnieżka gotuje
Książki
,
Blogerzy
Trendy w literaturze młodzieżowej na przestrzeni ostatnich 10 lat.
Literatura młodzieżowa to prężnie rozwijający się gatunek literacki, który pomimo skierowania do wąskiej grupy odbiorców, czyli nastolatków sprzedaje się bardzo dobrze. Warto jednak przeanalizować trendy, pojawiające się w takiej literaturze. &nbs...
Orcia
Książkowo
,
Książki
Eragon, czyli cykl "Dziedzictwo"
Hmmm, długo mnie nie było. Tak to jest, jak pod koniec semestru, przed świętami w dodatku, nie ma cię w szkole. Prawie 3 tygodnie. Ale już postaram się pisać częściej :)Podobno Christopher Paolini pisząc tę książkę miał 15 lat. W zupełności wierzę tej ...
CZYTAJ & JEDZ
Czytaj!
,
Fantasy & Sci-Fi
Ruskie pierogi, czyli jak to teściowa synową gotować uczyła
Pierogi, nie tylko ruskie, to smakowity farsz trzymany w ryzach przez jadalną powłokę. Kluczem do sukcesu jest więc nie tylko nadzienie ale i ciasto. Te z farszem ziemniaczano-serowym powstały we Lwowie. By podkreślić swoje dziedzictwo mieszkańcy miast...
Zdrowsze Jedzenie
Przepisy
,
Obiad
,
Ziemniaki
,
Biały ser
,
Kuchnia polska
,
Pierogi
,
Ruskie
,
Twaróg
Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów (lubelskie)
Pisałem na profilu fejsbukowym, że nadchodzi ciekawe wydarzenie kulinarne w Lublinie, podczas którego będzie można skosztować blisko 140 potraw i produktów regionalnych. I tak też się stało - 20 lipca w lubelskim Skansenie zorganizowano XIV edycję konk...
Right Behind The Kitchen | blog kulinarny | Lublin
Lokalnie
,
Wydarzenia
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone