Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Gault&Millau Polska
Cook and Celebrate
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
27
Kategorie
9
Gault&Millau Polska
Wielkie wyróżnienie dla naszych restauracji! Dziękujemy za zaproszenieEmotikon heart &...
Cook and Celebrate
25 lis 15
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Cook and Celebrate
Niestety ten blog nie ma opisu
27
9
Polecane przepisy
Żółty Przewodniku, dlaczego tak bardzo nie szanujesz Azji?
Ocenianie restauracji to rzecz trudna, czasochłonna i niewdzięczna. I nawet jeśli zrobi się to najlepiej jak tylko potrafimy, zawsze znajdzie się ktoś, kto nie będzie zadowolony. Nie tylko ze względu na inne gusta kulinarne, ale też na różne oczekiwani...
Pyza made in Poland » Pyza made in Poland -
Felietony
,
Gault & Millau
,
Gault & Millau 2018
,
Żółty Przewodnik
GRZYBOWE USZKA DO BARSZCZU
Czy czujecie oddech świąt na karku? Ja czuję, bardzo wyraźnie i głośno i nie mam wątpliwości, że grudzień minie błyskawicznie. Kupiłam prawie połowę prezentów... Artykuł GRZYBOWE USZKA DO BARSZCZU pochodzi z serwisu Blog Kulinarny | Dare To Cook. ...
Dare To Cook
DANIA GŁÓWNE
,
Wigilia
,
Kuchnia polska
,
Dania wigilijne
,
Uszka
,
Uszka z grzybami
Nowe miejsce: Restauracja Art
Art to nowa polska restauracja z kategorii fine dining w Krakowie. Powstała na prowadzącej wprost na Wawel ulicy Kanoniczej, w jednym z najpiękniejszych zakątków Starego Miasta. Być może pamiętacie, że wcześniej w tym miejscu, w tej samej zabytkowej ka...
dania kontra ania | opinie o restauracjach w Krakowie
Kraków
,
Gdzie zjeść w Krakowie
,
Polskie
,
Fine dining
,
Współpraca
,
Nowe miejsce
,
Michał Cienki
,
Restauracja art
Piotr Bikont: Ważne, kto płaci i ile
Fragmenty mojego wywiadu z Piotrem Bikontem z kwietnia ubiegłego roku Po dwudziestu kilku latach doświadczenia w recenzowaniu restauracji czy jest jeszcze coś, co Pana dziś zaskakuje w gastronomii, a może to właśnie dziś coś Pana zaskakuje? ...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
Piotr Bikont
Gault et Millau Tour 2017: Jest najlepszy kucharz, a gdzie kucharka?
Z zainteresowaniem, ale też z dystansem śledzę różnego rodzaju rankingi i konkursy, a oceny przewodników gastronomicznych traktuję bardziej jako sugestię co do miejsc godnych uwagi, aniżeli niepodważalne werdykty. Są dla mnie bardziej wskazówkami: co d...
Wydarzenia
,
Bez gwiazdek
,
Gault et millau
,
Nagrody
,
Robert trzópek
Lunch regularny i surówka Waldorf! Oui, chef!
Polskość? Swojskość? Lokalność? Niszowo tak, ale w warszawskim mainstreamie te przymioty wszyscy mają w łaśnie tam. Wolą aspirować. Właśnie otwarto długo oczekiwaną Halę Koszyki, której target sfokusowano na gastro. Tak mi się jakoś powiedziało ...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
W mediach
,
Gastro-hipsteryzm
,
Hipster
,
Chef
,
Hala Koszyki
,
International Chef's Day
,
Oui chef
Smak powstaje w wyobraźni [Rozmowa #8]
O tym, czym jest polska kuchnia, jak wymyśla się smaki i dlaczego fotografowanie jedzenia może zniszczyć zamierzony efekt, mówi Witek Iwański, szef kuchni restauracji Aruana w Hotelu Narvil.fot. Hotel NarvilCrust and Dust: Czym jest dla Pana pols...
Crust and Dust - Kulinarny Blog Roku 2012. Jemy i piszemy.
Czytelnia
Gault&Millau Polska
Wielkie wyróżnienie dla naszych restauracji! Dziękujemy za zaproszenieEmotikon heart &...
Cook and Celebrate
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone