Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Piątnica, Jogurt agrest z polskiego sadu
Chwila Smaku
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
279
Kategorie
51
Piątnica, Jogurt agrest z polskiego sadu
Po kilku miesiącach nieobecności wróciłam, więc przydałoby się kilka wyjaśnień. Klasa maturalna, tak. To chyba wystarczy. Chciałabym też zacząć wszystko od nowa z tym blogiem, kontaktami z Wami, recenzjami... Może by tak zacząć wszystko od nowa?Ten mom...
Chwila Smaku
19 mar 17
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Chwila Smaku
Niestety ten blog nie ma opisu
279
51
Polecane przepisy
żółty arbuz + agrest + banan
Zielony agrestowy koktajl z żółtym arbuzemCzytaj więcej »
Zielone koktajle
Koktajl
,
Banan
,
Zielone
,
Zolte
,
Lato
,
Arbuz
,
Agrest
,
żółty arbuz
Agrest
Agrest to małe kulki w kolorze zielonym. Rosną na średniej wielkości krzewach z kolcami, które powinny utrudnić zerwanie owoców. Agrest zawiera głównie witaminę A oraz C, fosfor, potas oraz wapń. Wspomaga pracę oczu oraz układu pokarmowego. Zawierają t...
KOLOR GOTOWANIA
Dieta
,
BIAŁY - Zdrowie
,
Owoce
Szarlotka z kratką z antonówek
Chrupiąca szarlotka z kwaśnymi antonówkami wprost z sadu który jest schedą po moim Dziadku. Każde wakacje jako mała dziewczynka spędzałam u Dziadków na wsi.Smak okrągłych, żółciutkich antonówek pamiętam do dziś. Jabłoń rodziła nieprawdopodobne i...
SpiekłaRodem
Wegetariańskie
,
Ciasta, ciasteczka
,
Jabłko
,
Szarlotka
,
Antonówka
Placki rybne z parmezanem
Dary matki natury dla blogera kulinarnego to wspaniała sprawa szczególnie te przynoszone przez znajomych i rodzinę. Czasem ktoś podrzuci kosz owoców z własnego sadu, ktoś przykula piękną dynię, a czasem, tak jak dziś, obdarzy nas świeżo złowioną rybką....
Dzieci Jedzą
Frykaski na kolację
,
Dania obiadowe
,
Ryba
Wycieczka do sadu po grójeckie jabłka – fotorelacja z Bikówka
Sezon na jabłka w pełni, więc z wielką ochotą wybrałam się na wycieczkę do największego sadu Europy – czyli do rejonu grójeckiego. W położonym 40 km od Warszawy Bikówku grupę dziennikarzy oraz przedstawicieli Polskiego Stowarzyszenia Ochrony Roślin goś...
WolnaKuchnia.pl - gotujemy w rytmie slow food i ćwiczymy tai chi.
Bez kategorii
Agrest kandyzowany
Agrest najlepiej smakuje i w przetworach, zasuszony lub kandyzowany. Niezbyt dojrzałe owoce doskonale nadają się do kandyzowania lub wyrobu konfitur, dżemów, galaretek, kompotów. Agrest kandyzowany przygotowany na podstawie tego przepisu doskonale nada...
ogrody babilonu
Spiżarnia
,
Agrest
Pierożki z jabłkami dla leniwych łasuchów
Tęsknie za latami, gdy jako mała dziewczynka spędzałam wakacje u dziadków na wsi. Bliskość natury do dziś pozostają głęboko w mojej pamięci. Uwielbiałam z samego rana, zaraz po przebudzeniu, zakładać ciapki i w piżamce maszerować do sadu... A tam? Zapa...
Mój smak na życie
DESER
SCHAB W AGREŚCIE
Dla ścisłości wyjaśniam, że nie jest to (jak zasugerowała mi pewna osoba) tylna część ciała osoby stojącej między krzakami agrestu:) Schab może być z kością lub bez. Agrest musi być słodki, dojrzały. Składniki: 400 g schabu duża cebula 3 4 łyżk...
Ciesz się smakiem
Dania główne
,
Dania mięsne
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone