Na śniadanie wędzona sielawa z chlebem litewskim pieczonym na tataraku. Po śniadaniu spływ urokliwą i wijącą się pomiędzy gęstymi lasami Czarną Hańczą. Na obiad...
Artykuł Kuchnia Suwalszczyzny. Kartacze, soczewiaki, kakory, bliny i sękacze. pochodzi z...
Ryba zapiekana ze szpinakiem i słodkimi ziemniakami to propozycja na obiad lubię ryby, ale jeść ciągle w takiej samie formie pieczone, w panierce czy z grilla chciałam odmiany. Niestety w książkach mamy nie znalazłam niczego co wz...
Cześć! Zdjęcie tego danie może nie jest najlepszym zdjęciem kulinarnym jakie zrobiłam w życiu, ale uwierzcie mi byłam bardzo głodna... read more
Ten wpis Marynowana ryba w sosie słodko kwaśnym pojawił się po raz pierwszy w Pani Fotograf Gotuje! Blog, p...
Pani Fotograf Gotuje! Blog, przepisy i fotografia kulinarna
%AUTHORLINK% z bloga %BLOGLINK%
Ryba i owoce morze są u nas zawsze na pierwszym miejscu. Jak wiadomo są zdrowe, dostarczają minerały, kwasy, witaminy. Sposobów na przyrządzanie ryb jest tyle ile ryb w pobliskim stawie. O cieście piwnym zapewne nieraz s...
Uwielbiam pstrąga! Czy Wy też za nim przepadacie? Ta niedoceniona ryba może być spożywana w różnej postaci - wędzonej, pieczonej, duszonej, grillowanej czy też smażonej - tą ostatnią oczywiście najmniej polecam. :)Pstrąg jest rybą słodkowodną, która za...