Chill out and relax while the oven does all the work – these tender, flavorful curry coconut braised chicken legs will be ready for dinner in an hour, no searing and minimal chopping needed.
This creamy indulgence is also the quickest curry possible: it takes no longer to make than it takes to boil the rice. Perfect for students in a hurry ;)You'll need:one chicken breast10-15 green green asparagus shoots (if mixed with violet asparagus, i...
Dziś znów zabieram Was w kierunku Azji wiem wiem, lubicie to tak samo jak ja!
Mam dla Was przepis na fantastyczne Tajskie czerwone curry z kurczakiem.
Niesamowicie aromatyczne, sycące i rozgrzewające.
Podane z ryżem jest świetnym pomysłem ...
Jednym z moich ulubionych dań kuchni azjatyckiej jest Pad thai zarówno w wersji z krewetkami, jak i kurczakiem.
Jest to zarazem jedno z najsłynniejszych dań kuchni tajskiej, które łączy w sobie smak słodki z kwaśnym i pikantnym.
Najlepiej o...
Tajskie zielone curry to jedna z moich ulubionych potraw (uwielbiam kuchnię tajską). W tej wersji curry przygotowałem z kurczakiem. Spotyka się też inne wersje np. z tofu. Thai Green Curry Chicken to mieszanka aromatycznego mleczka kokosowego, zielonej...
Blog Kulinarny Bajceps.pl - intrygujące przepisy ze zdjęciami