Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Mish-mash vegan wrap a la Manès
Spécialité de la maison
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
64
Kategorie
17
Mish-mash vegan wrap a la Manès
I have been recently invited to a celebratory dinner by my dear freund Manès. In return (and under some undeniable pressure ;)) I made a promise to him that I will post the results of his cooking endeavours here if he prepares sth interesting ;) Since ...
Spécialité de la maison
19 paź 15
Vegetarian
Vegetarian
15 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Spécialité de la maison
or the cheesy stories of my life à la carte
64
17
Polecane przepisy
Spring Pea Veggie Burgers
Hey friends! I made us burgers out of one freezer item + one canned bean item and every green thing you might have in your produce drawer. Its more likely that I have frozen peas and a can of garbanzo beans in my kitchen than a pac...
Joy the Baker
Recipes
,
Savory
,
Healthy
,
Spring pea
,
Veggie burger
Nowy tantanmen w Vegan Ramen Shop
To nie jest elegancki gość w doborowym towarzystwie wegańskich ramenów z Vegan Ramen Shop. Pieprznie wybuchowy, kwasi chińskim octem, kąsa w język mieszanką chili, a na dodatek rzuca sojowym mięsem. Nie można sobie życzyć lepszego kompana do rozgrzania...
Pyza made in Poland » Pyza made in Poland -
Recenzje
,
Ramen
,
Vegan Ramen Shop
,
Wegański ramen
,
Tantan ramen
,
Tantanmen
Loverove 24.03.2017
Loverove na piątek zaczynamy rowerowy weekend. Start! 1. CCC lepsze od Team Sky @CCCProTeam sorprende a @TeamSky en la CRE vespertina de la #coppiebartali.@L_Calmejane (@TeamDEN_fr), líder.
XOUTED - Kolarstwo by Marek Tyniec
Loverove
Luxury Afternoon Tea in Paris + Exclusive Guidebook (A Giveaway)
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook! The Shangri-La is a chic hotel in Paris 16th arrondissement, a short walk from the Palais de Tokyo and the [] The post Luxury Afternoon Tea in Paris + Exclusive Guidebook (A Giveaway...
Chocolate & Zucchini
Giveaways
,
Restaurants
Mish-mash vegan wrap a la Manès
I have been recently invited to a celebratory dinner by my dear freund Manès. In return (and under some undeniable pressure ;)) I made a promise to him that I will post the results of his cooking endeavours here if he prepares sth interesting ;) Since ...
Spécialité de la maison
Vegetarian
Pesto z cukinii i migdałów - Zucchini and Almonds Pesto - Pesto di zucchine e mandorle
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients:1-2 cukinie gotowane/ 1-2 cooked zucchini/ 1-2 zucchine lesse6 łyżek parmezanu/ 6 tbs parmesan cheese/ 6 cucchiai di parmggiano1/2 szklanki migdałów/ 1/2 cup almonds/ 1/2 di bicchiere di mandorle2 ząbki czosn...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Obiad
,
Kolacja
,
Dodatki
,
Side dishes
,
Contorni
SALUTENERGY: La crostata di mele vegana
Vi invito a leggere il primo post sul mio blog Salutenergy - la ricetta per la crostata di mele senza latte, uova, burro e zucchero bianco. Provatela!
I Colori del Gusto / The colours of taste
Dolci / ciasta
,
Desert / desery
,
Dolci alla frutta / ciasta z owocami
,
Dolci vegani
,
Salutenergy
Omlet z warzywami
Warzywa obrać i umyć. Brukselkę pokroić w plasterki, marchewkę obieraczką w cienkie niezbyt długie plastry, paprykę pokroić w kostkę. Całość wrzucić do większej miski, dodać oliwki. Jajka wbić do osobnego naczynia, dodać przeciśnięty przez praskę czosn...
Przepisy kulinarne
Bezmięsne
,
Marchewka
,
Papryka
,
Jajka
,
Brukselka
,
Oliwki
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone