Bezglutenowa cukiernia Anny Czelej Kochani przepraszam za kolejną nieobecność, ale złapaliśmy jakiegoś wirusa, mąż mówi, że to był jeden z tych top 10, więc walczył z nim prawie 3 dni, ale w końcu się udało i już nadrabiam wpisy.
Wege placki po węgiersku Witajcie kochani, przepraszam, za ostatnią nieobecność, ale alergia powaliła mnie na kilka dni. na szczęście już mi lepiej, więc zaraz nadrabiam zaległości w postach. A troszkę się tego nazbierało.
Pyszne połączenie trzech smaków sera, maku i orzechów, smaków których nie może zabraknąć na świątecznym stole ;) Sposób przygotowania MASA MAKOWA : Żółtka utrzeć z cukrem i miodem na puch , dodać ugotowany i zmielony dwa razy mak , następnie C...
Something light, something simple and something that can be an addition to any dessert or a dessert on its own. Based on a popular pound cake that our grannies used to make! :) The original recipe (here) calls for a regular icing sugar glaze. However, ...
Ubolewam, że mango, które trafia do nas, nawet w połowie nie jest tak dobre jak to dostępne w Azji. Jednak gdy je dobrze przyrządzimy i wybierzemy to miękkie i pachnące, możemy być pewni sukcesu:) czas przyrządzenia: 10min ♥ stopień trudności 1/6 C...
Cześć wszystkim, z góry chciałabym was przeprosić za moją kilkumiesięczną nieobecność. Usprawiedliwię ją tym, że głównie miałam problemy ze zdrowiem. Nie będę wnikać w szczegóły, bo to nie istotne. Ważne, że wróciłam - gotowa do pracy. :)Trzymajcie się...
Z okazji Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim wszystkiego, co najpiękniejsze oraz smacznego każdego dnia w nadchodzącym Nowym Roku!P.S. Wybaczcie nieobecność, wytłumaczę się po Nowym Roku :)