Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Warsztaty "Z gruntu dobre" czyli nowa linia produktów warzywnych od "Sokołów"
Wiem co jem
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
206
Kategorie
156
Warsztaty "Z gruntu dobre" czyli nowa linia produktów warzywnych od "Sokołów"
Czytaj więcej »
Wiem co jem
10 wrz 17
Wydarzenia
Wydarzenia
6 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Wiem co jem
Niestety ten blog nie ma opisu
206
156
Polecane przepisy
Przedświąteczne warsztaty z Sokołowem
Na początku grudnia zostałam za proszona na warsztaty kulinarne z pokazem iluzjonisty przez firmę Sokołów. Pobyt tam w dworku jest zawsze niezwykły. I tym razem oprócz pysznych dań przygotowanych z produktów Sokołów miałyśmy pokaz iluzjonisty.Osobiście...
AZgotuj!
Świąteczne warsztaty w Akademii Smaku Sokołów
Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Watmosferze nadchodzącego Bożego Narodzenia miałam przyjemność poraz kolejny uczestniczyć wwarsztatach Akademii Smaku Sokołów. Wpierwszej części warsztatów podtytułem Żywiołowe Święta ...
Marta Gotuje | Marta Gotuje
święta
,
Boże Narodzenie
,
Warsztaty
,
Wydarzenia
,
Akademia sokołów
,
Gotowanie
Warsztaty w Akademii Smaku Sokołów
foto:Akademii Smaku SokołówDawno nie było na blogu żadnej relacji, wiecie ile można się pokazywać przed kamerami i ile można znieść fleszy aparatów ;) Nie można być jednak samolubnym. Po otrzymaniu zaproszenia postanowiłem wybrać się na warsztaty...
KochamyTo!
Mięsne
,
Pomidory
,
Relacja
,
Warsztaty
,
Wino
,
Kiełbasa
,
Szynka
,
Jedzenie
,
Pasta
,
Schab
,
Ciecierzyca
,
Pierogi
,
Senior
,
Soczewica
,
Sokołów
Warsztaty "Z gruntu dobre" czyli nowa linia produktów warzywnych od "Sokołów"
Czytaj więcej »
Wiem co jem
Wydarzenia
Z gruntu dobre. Weganska linia produktow od Sokolow
Lubicie testować rożne produkty? Smakować nowych smaków?W styczniu tego roku miałam przyjemność być testerem i osobą, która wypowiada się w kwestii wprowadzenia na rynek nowej linii produktów.Może będziecie zdziwieni ale firma Sokołów będzie produkować...
Dzieje kuchennej Wiewióry
Wege na słodko i ostro
,
Wegan
,
Warsztatowo
Warsztaty z Sokołów - wspomnienia – fotorelacja
13 lutego w Akademii Smaku Sokołów odbyły się warsztaty kulinarne pod wodzą szefa kuchni Dominika Moskalenko i z gościem specjalnym Moniką Mrozowską.Dworek w Woli Suchożebrskiej to miejsce klimatyczne i ciepłe.Temat warsztatów – "Nowa linia warzywna".R...
Z Kuchni Do Kuchni
PRZEPISY
,
POLSKA
,
RECENZJE
,
Warsztaty kulinarne
Chleb żytnio-orkiszowy na zakwasie z ziarnami
O walorach i zaletach domowego chleba już pisałam wielokrotnie. Taki domowy chleb smakuje wybornie zarówno Post Chleb żytnio-orkiszowy na zakwasie z ziarnami pojawił się poraz pierwszy w .
KuchniaBreni
Pieczywo
21 lat, Sokołów i gotowanie
Prawie dwa tygodnie temu miałam przyjemność wziąć udział w bardzo mięsnych warsztatach w Akademii Smaku.Organizatorem spotkania była marka Sokołów a testowaliśmy nowa linię produktów Naturrino.Gotowaliśmy, robiliśmy sałatki ale też słuchaliśmy na temat...
Dzieje kuchennej Wiewióry
Mięsne smakołyki
,
Wiewióra
,
Warsztatowo
,
Sokołów
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone