Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Kuchenny trik: jak sprawnie oddzielić żółtko od białka
Anna Jurksztowicz I'jem
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
119
Kategorie
12
Kuchenny trik: jak sprawnie oddzielić żółtko od białka
Jeśli macie problem z oddzielaniem żółtka od białka, zobaczcie koniecznie!
Anna Jurksztowicz I'jem
03 gru 14
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Anna Jurksztowicz I'jem
Kulinarny blog piosenkarki Anny Jurksztowicz
119
12
Polecane przepisy
Jak sprawnie przeprowadzić się na studia. Kompleksowy poradnik.
Zbiłam wtedy swój ulubiony kubek. Na szczęście niecały, a jedynie przykrywkę z różowym serduszkiem, która dodawała mu uroku. Kubek był ważny, bo dostałam go od kogoś wtedy ważnego. Zresztą zrozumie to każda kubkomaniaczka. Potrzebowałam czterech walize...
Blue Kangaroo
Kangur na studiach
,
NASZE STUDENCKIE SPRAWY
Jak odkamienić czajnik? – najlepszy sposób
Odkamienianie czajnika wydaje się być czynnością banalnie prostą, ale w rzeczywistości trzeba znać pewien trik, by robić to sprawnie i skutecznie. Przyznam się Wam, że do lutego ubiegłego roku sama odkamieniałam czajnik zawsze octem 10%. I to był błąd,...
Madame Edith
Koktajl z czarnej porzeczki
Bomba witaminowa którą się ostatnio rozpieszczam, to bardziej mus jak koktajl. Czarna porzeczka ma mnóstwo wit.C i rutyny, a żółtko jajka jest źródłem białka, wit. A,D,E,K oraz tłuszczu. Dlatego połączyłam oba składniki w koktajlu :)Składniki:100...
To co lubię
Przepisy kulinarne
,
Dietetyczne
,
Koktajle
Jak ugotować brokuły?
Jak ugotować a nie rozgotować ?Chcemy aby brokuły były jędrne i nie rozpadały się po wyjęciu z wody. To oczywiste. Nikomu raczej nie będzie smakowała zielona papka dodana do obiadu.sprawdźcie ten sposób na gotowanie brokułów i cieszcie się ...
Ekspansja Smaku - blog kulinarny
Wegetariańskie
,
Kulinarny poradnik
Szarlotka z bezą i robot kuchenny MRK-05
Doceniłem wreszcie smak polskich jabłek. Żadna szarlotka nie smakuje tak dobrze, jak ta zrobiona z szarą renetą. Próbowaliśmy wiele razy robić szarlotkę z dostępnych w danym kraju jabłek, ale mój patriotyzm kulinarny zawsze okazywał się silniejszy o...
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Ciasta
,
Szarlotka z bezą
Maślankowe gofry - serduszka na patyku
To, że jestem gadżeciarą, wiadomo nie od dziś. Przeglądając więc gazetkę ulubionego supermarketu i widząc gofrownicę na serca-lizaki zaznaczyłam ją grubo długopisem i położyłam (otwartą na właściwej stronie) na komodzie w przedpokoju. Wracając z pracy,...
Sweet Corner
Maślanka
Recenzja Robota kuchennego Aura Russell Hobbs
Nowoczesny design wielofunkcyjnego robota połączony z praktycznymi rozwiązaniami np schowkiem na przewód czy podwójną blokadą w misie. Sprawia, że praca w kuchni może, się stać prawdziwą przyjemnością, a w towarzystwie dzieci świetną zabawą. Nie j...
Mama Daj Jeść
Recenzja
Domowe racuchy z jabłkami
Smak domowych racuchów pamięta chyba każdy :) Nasze mamy i babcie robiły je w domu, posypywały cukrem pudrem, dodawały dżemu... kombinacji były miliony.Niestety, coraz rzadziej można poczuć zapach racuchów, a raczej czuć ale są to racuchy z proszku...N...
Co ja gotuje? - czyli Tobiasz gotuje
Tobiasz gotuje
,
Tobiasz
,
Przepis
,
Gotowanie
,
Smażenie
,
Dżem
,
Jabłko
,
Jajko
,
Kefir
,
Racuchy
Podpowiedzi wyszukiwań
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym