Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Cukinia marynowana w occie słodko-kwaśna do słoików na zimę
Tradycyjna kuchnia
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
960
Kategorie
100
Cukinia marynowana w occie słodko-kwaśna do słoików na zimę
Cukinia marynowana do idealny dodatek do wielu potraw.Składniki:6 młodej cukinii2 białe cebule8 ząbków czosnku8 listków laurowychgorczycapieprz ziarnistyziele angielskieSkładniki na zalewę:6 szklanek wody1 ½ szklanki cukru1 ½ szklanki octu3 łyżki...
Tradycyjna kuchnia
25 maj 16
Przetwory
Przetwory
93 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Tradycyjna kuchnia
Niestety ten blog nie ma opisu
960
100
Polecane przepisy
CUKINIA MARYNOWANA W CURRY - na zimę
Cukinia marynowana w curry na zimę fot. Moja Książka KucharskaCukinia marynowana w curry.Przepis na cukinię w zalewie curry na zimę.Cukinia z tego przepisu jest wspaniale nasączona curry. Niezwykłego aromatu i posmaku nadaje tej cukinii świeżo wyciśnię...
MOJA KSIAZKA KUCHARSKA
WARZYWA
,
DOMOWE WYROBY
,
PRZETWORY DOMOWE NA ZIMĘ
MARYNOWANA CUKINIA
MARYNOWANA CUKINIA MARYNOWANA CUKINIA Składniki: 2 cukinie (im młodsze, tym lepsze ☺ ) 5 łyżek oleju z ryżu o smaku limonki SoRiso skórka i sok z ½ cytryny 1 ząbek czosnku 2 łyżki parmezanu po ½ łyżeczki: soli, pieprzu, chili w płatkach Wykonanie: Cuki...
Przepisy Joli
Sól
,
Pieprz
,
Obiad
,
Wegetariańskie
,
Czosnek
,
Cytryna
,
Olej SoRiso
,
Cukinia
,
Chili
,
Wege-obiad-lista
,
Parmezan
,
Cukinie
,
Skórka z cytryny
,
Chili w płatkach
Cukinia jak gruszki w occie
Taką cukinię jadłam podczas niedawnej podróży studyjnej w jednym z gospodarstw agroturystycznych. Bardzo mi posmakowała i postanowiłam sobie taką zrobić w domu, z delikatnej żółtej, wyrosłej na grządce. Najpierw chciałam wykorzystać część tej zjawiskow...
Grażyna gotuje
Wegetariańskie
,
Spiżarnia
,
Cukinia
,
Wielkanocne
Sałatka z ogórków i marchewki w oleju przetwory na zimę
Czytaj więcej »Artykuł opublikowany dzięki PerfectSpace.pl Autorem artykułu jest Pan Maciej Balcerek - menadżer firmy Perfect Space z Warszawy zajmującej się kompleksowym projektowaniem i aranżacją wnętrz mieszkań, biur i lokali usługowych.
Ekspansja Smaku - blog kulinarny
Sezonowe
,
Warzywa
,
Surówki i sałatki
,
Sałatki
,
Surówki obiadowe
,
Przetwory
Papryka konserwowa.
Papryka konserwowa to super dodatek do obiadów, świetnie sprawdza się jako przekąska na imprezach a także jako zagryzka do wódki. Lekko octowa i delikatnie chrupiąca, taka w sam raz :)Przepis jest taki jakie lubię najbardziej czyli prosty i szybki.Jeśl...
Jusia gotuje - szybkie, proste i smaczne przepisy dla całej rodziny.
Papryka
,
Warzywne
,
Przetwory
Papryka konserwowa.
Papryka konserwowa to super dodatek do obiadów, świetnie sprawdza się jako przekąska na imprezach a także jako zagryzka do wódki. Lekko octowa i delikatnie chrupiąca, taka w sam raz :)Przepis jest taki jakie lubię najbardziej czyli prosty i szybki.Jeśl...
Jusia gotuje - szybkie, proste i smaczne przepisy dla całej rodziny.
Papryka
,
Warzywne
,
Przetwory
Papryka marynowana z rozmarynem
W tym roku papryka króluje u nas w przetworach. Tradycyjnie Margarytka zadbała o to bym się w kuchni nie nudziła, przywiozła mi 10 kg papryki prosto od producenta. Przygotowałam już z niej pyszne sos paprykowy i niesamowicie smaczną pasty paprykową, a...
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Marynaty i przetwory
,
Przyprawy
,
Cukier
,
Oliwa
,
Papryka
,
Marynata
,
Rozmaryn
,
Ocet
Dynia marynowana
Pierwszy raz miałam okazję spróbować dyni marynowanej kilka lat temu, kiedy kupiłam na próbę jeden słoiczek w supermarkecie. I to była miłość od pierwszego kęsa. W zeszłym roku odważyłam się sama zrobić kilka słoików, a że wyszło pysznie w tym roku kon...
Take It Izzy
Izzy Wege Kuchnia
,
Specjalne okazje
,
Halloween
,
Marynaty
,
Dynia marynowana
Podpowiedzi wyszukiwań
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym