I unlocked the wonderful mysteries of Babka for myself last year with these Babka Pull Apart Muffins which now makes every December around these parts BABKA SEASON.
I love a new tradition, especially one that involves chocolate and encourages co...
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook!
Travel season is upon us, and I want to make sure you see and taste the best France has to []
The post Best Eats in Bordeaux, From a Local appeared first on Chocolate Zucchini.
Guys, I have a new obsession: mint mojito coffee! It sounds kind of weird, but really, its all kinds of wonderful. Think, milky, minty, sweet iced coffee. Mike and I discovered it on our latest trip in LA. We were...
The post Mint Mojito Pourov...
Lubię wykorzystywać w wypiekach ciasto francuskie jest takie uniwersalne. Można przygotować z niego słodką (lub słoną) przekąskę w kilka minut, albo upiec coś bardziej skomplikowanego jak tort z kajmakiem i wiśniami Kubeczki z ciasta fra...
Dziś zapraszam Was na kolejny przepis śniadaniowy brioche parisienne to jedno z moich ulubionych francuskich inspiracji śniadaniowych maślane bułeczki podane z domową konfiturą stanowią idealny początek kolejnego zimowego dnia :) T...