Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Viva la France!
Relax, take it tasty
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
178
Kategorie
141
Viva la France!
Jeden z najsłynniejszych francuskich deserów to oczywiście tarta Tatin. O ile wersja z gruszkami już pojawiła się na blogu (przepis tutaj), o tyle tradycyjną, jabłkową tartę robiłam po raz pierwszy. Do zrobienia tarty nie polecam używać jabłek szarlotk...
Relax, take it tasty
02 wrz 15
Słodkie
,
Kuchnie świata
,
Ciasto
,
Jabłko
ciasto
33 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Relax, take it tasty
Niestety ten blog nie ma opisu
178
141
Polecane przepisy
La Course? Fajne to ściganie kobiet
Jeśli oglądaliście La Course z metą na przełęczy Izoard to wiecie. Jeśli nie, to Wam powiem. Kobiece wyścigi są całkiem ciekawe, o ile interesuje Was kolarstwo jako takie a nie tylko sportowi celebryci. Kilka słów wyjaśnienia. W ramach rozwoju i promoc...
XOUTED - Kolarstwo by Marek Tyniec
In sport
,
Kolarstwo kobiet
,
La Course
Loverove 15.12.2016
Czwartkowe loverove z dobrym zestawem newsów. I pamiętajcie, kto ma Push, ten ma władzę ;) 1. Tour de France w top10 najchętniej wyszukiwanych wydarzeń Kolarstwo to nie nisza! Tegoroczny Tour de France był jednym z najczęściej wyszukiwanych w Google wy...
XOUTED - Kolarstwo by Marek Tyniec
Loverove
Świąteczne warsztaty kulinarne z Galeo
W ostatnią sobotę miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych z marką Galeo organizowanych w Cook Up studio w Warszawie. Tematem przewodnim były nadchodzące Święta i hasło Garść tradycji + szczypta nowoczesności = przepis na uda...
marta-gotuje.pl
Dania obiadowe
,
Konkursy, akcje, eventy
,
Boże Narodzenie
,
Pozostałe
,
Pierogi
,
Ciasto na pierogi
,
Galeo
,
Pierogi z kapustą i grzybami
,
Warsztaty kulinarne
,
Wigilia
,
Potrawy wigilijne
,
Przepisy na wigilię
,
12 dań wigilijnych
,
12 potraw wigilijnych
,
Jak zrobić pierogi
,
Pierogi z łososiem
,
Przyprawy galeo
,
Tradycyjne dania
,
Warsztaty
,
Wigilia przepisy
Co Ty wiesz o Tour de France?
Jeśli jest lipiec to mamy Tour de France. A jeśli mamy Tour de France to pora na Quiz. Sprawdź swoją wiedzę o Wielkiej Pętli i wygraj fajną nagrodę. Poprzednie zabawy przy okazji wiosennych klasyków i Giro dItalia bardzo się Wam sp...
XOUTED - Kolarstwo by Marek Tyniec
Casual
,
Tour de France
,
Quizy
Leche merengada
Super przepis prosto ze słonecznej Hiszpanii! Dobrze schłodzone, cynamonowe mleko z ubitymi białkami, czyli pyszny deser na upalne dni!Super recipe straight from sunny Spain! Well chilled, cinnamon milk with beaten egg whites or a delicious dessert for...
Pommes à la cannelle
łatwe/easy
,
Bez glutenu/gluten free
,
Ciasta i desery/cakes and desserts
,
Podwieczorek/afternoon snack
,
Napoje/drinks
,
Kuchnia hiszpańska/Spanish cuisine
Five o'clock po godzinach-Marzec
#1 Rudziszonowa bada teren 2# Lord-uśmiech proszę ;) 3# Stefan wygrzewa się w porannym słońcu 4# wiosna,wiosna i babcine krokusy 5# Arabelka,rozgrzewka do galopu 6# otwarcie sezonu ogniskowego 7# Stefan i deszcz 8# porshe wśród babek 9# Arabelka-...
five o'clock
Five o'clock po godzinach
,
Wiosna
,
Konik
,
Klacz
,
Arabelka
Pappardelle z polędwicą wieprzową
Sycący makaron z rozpływającym się w ustach mięsem z wieprzowej polędwicy. Pomysł na szybki obiad! :) Z dodatku Viva la pasta! do Kuchni nr 2/2014.Pappardelle z polędwicą wieprzowąSkładniki:500 g polędwicy wieprzowej1 cebula2 ząbki czosnku3 duże ...
see food and eat it
Pomidory
,
Szybki obiad
,
Makaron
España! - PASTA Z MARYNOWANYCH PAPRYK i FETY
Pasta z marynowanych papryk i fetyViva la España! :) Kolejnym dodatkiem, który chciałbym Wam przedstawić jest pasta z marynowanych papryk z dodatkiem fety. Jest pyszna! Marynowane papryki od mojej babci, o aromacie goździków, słodkawe i przepyszne, zmi...
kuchnia zdrowo niskotonowa
DoDaTKi
Podpowiedzi wyszukiwań
Zupa szczawiowa
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście