16 czerwca w Bydgoszczy na Wyspie Młyńskiej odbyła się wspaniała impreza poświęcona sztuce kulinarnej. Czyli Blogger Food Festival vol. II. Pojedynek na noże bloggerów kulinarnych.Tego dnia na Wyspie Młyńskiej pojawili się blogerzy kulinarn...
KulinarnyJa│Smacznie ∙ Zdrowo ∙ Na co dzień│Blog kulinarny
Wczoraj w moim rodzinnym mieście w Bydgoszczy na Wyspie Młyńskiej odbył się Blogger Food Festival, a ja miała wielką przyjemność uczestniczyć w pojedynku sześciu blogerów (Wielki Apetyt, Kulinarne Fantazje Marioli, Kulinarny Ja, Kuśnia Smaków ora...
Slot Art Festiwal w tym roku był naszym drugim SLOTEM, na którym byliśmy z naszymi warsztatami. Cieszy nas tak duże zainteresowanie naszymi warsztatami. Martyna uczyła jak robić musujące kule do kąpieli. Po kilku minutach wprowadzenia uczestnic...
Pan mąż uwielbia chałwę. Ponieważ ostało mi się trochę sezamu, a w szafce miejsce chałwowe świeciło już pustką, postanowiłam ratować...
Artykuł Kulki chałwowo-orzechowe z daktylami i masłem orzechowym pochodzi z serwisu Przepisy na dania obiadowe, cias...
Light Move Festival to festiwal organizowany z coraz większym rozmachem. Zaczął się w 2011 roku, jako niepozorna łódzka impreza, zaś obecnie przyciąga gości... z całego świata. Pełne autokary, zapchane hotele... czy było warto?Festiwal odbywał się w dn...
Light Move Festival to festiwal organizowany z coraz większym rozmachem. Zaczął się w 2011 roku, jako niepozorna łódzka impreza, zaś obecnie przyciąga gości... z całego świata. Pełne autokary, zapchane hotele... czy było warto?Festiwal odbywał się w dn...
Po co jedziesz do Kopenhagi? No jak to po co aby jeść! A okazja ku temu była wręcz idealna, a był nią odbywajacy się już od 12 lat Copenhagen Cooking Food Festival trwającym ponad tydzień festiwalem kulinarnym, który w tym roku ob...
W końcówce maja do Budapesztu zjeżdżają najlepsi węgierscy restauratorzy, a za nimi tysiące smakoszy. Wszyscy stają się częścią Gourmet Festival, wydarzenia, które kreśli mody i sankcjonuje trendy. Na tegoroczną edycję wybrałem się i ja.YT1 Wydarzenie ...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)