Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Steki z wołowiny bavette z sosem rumowym
Pociąg Do Kuchni
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
246
Kategorie
601
Steki z wołowiny bavette z sosem rumowym
Wołowina bavette to najlepsza część łaty wołowej. Steki z wołowiny bavette z sosem rumowym są bardzo aromatyczne, soczyste, kruche. Najlepiej podawać je wysmażone w średnim stopniu, różowe w środku. Tutaj przedstawiam Wam steki z wołowiny bavette z bar...
Pociąg Do Kuchni
25 sie 15
Bruxelles Midi - kuchnia europejska
,
Pociągi pod specjalnym nadzorem - przepisy specjalne
,
Stacja na dłuższe postoje - dania obiadowe
,
Stacja mięsna
,
Gare du Nord - kuchnia francuska
,
Wołowina
,
Stek
,
Steki
,
Bavette
Bruxelles Midi - kuchnia europejska
148 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Pociąg Do Kuchni
kulinarna podróż przez składniki i techniki do najlepszych dań
246
601
Polecane przepisy
Wołowina z grilla
Dla wielu z nas majówka, to zarazem początek sezonu grillowego. Wreszcie chwila wytchnienia od codziennych obowiązków, możliwość biesiadowania w gronie przyjaciół i delektowania się samodzielnie upieczonymi na ruszcie smakołykami.Kilka dni temu w artyk...
Cztery Fajery
Grill
,
Wołowina
Wołowina z grilla
Dla wielu z nas majówka, to zarazem początek sezonu grillowego. Wreszcie chwila wytchnienia od codziennych obowiązków, możliwość biesiadowania w gronie przyjaciół i delektowania się samodzielnie upieczonymi na ruszcie smakołykami.Kilka dni temu w artyk...
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Grill
,
Wołowina
Pączki wiedeńskie
Pączki wiedeńskie czyli z morelową konfiturą i sosem morelowo-rumowym. Absolutnie najlepsze ciasto na pączki jakie do tej pory robiłam, i The post Pączki wiedeńskie appeared first on candycompany.pl.
candycompany.pl
Przepisy
,
Zima
,
Ciasta drożdżowe
,
Ciasto drożdżowe
,
Babki
,
Karnawał
,
Pączki
,
Donuts
,
Tłusty Czwartek
Mięso na steki to nie tylko polędwica wołowa
W powszechnej opinii najlepsze mięso na steki to polędwica wołowa. Niewątpliwie jest w tym dużo prawdy. Jednak nie każdy ma możliwość przekonać się o tym samemu ponieważ cena polędwicy to około 80 zł za kilogram. Co zatem mogą zrobić miłośnicy krótko s...
Smakowyj
Obiad
,
Kuchnia polska
,
Australia
,
Kuchnia francuska
,
Kuchnia hiszpańska
,
Wołowina
,
Kuchnia amerykańska
,
Kuchnia angielska
Stek wołowy - z jakiego mięsa, jak usmażyć ?
Cóż może być smaczniejszego od kawałka soczystego, odpowiednio usmażonego mięsa doprawionego solą, pieprzem i ewentualnie ulubionymi ziołami ?Podpowiem - niewiele :)Steki wołowe to kwintesencja smaku. Jednak ich przygotowanie, mimo iż mało pracochłonne...
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dania główne
,
Wołowina
,
Mięso
Steak z rostbefu z czerwonym pieprzem i musztardą
Dzisiaj kolejny steak, tym razem z z rostbefu. To drugi na mojej liście ulubionych. Trzeci jeśli wliczyć polędwicę, ale ta jest, poza wszelką konkurencją - to bez wątpienia królowa steków. Nie ma chyba bardziej delikatnego mięsa.Moim ulubionym w ostatn...
Alicja w krainie garów...
Bezglutenowe
,
Na szybko dla zabieganych
,
Cebula
,
Wołowina
,
Steak
,
Brokuł
Steki z wołowiny bavette z sosem rumowym
Wołowina bavette to najlepsza część łaty wołowej. Steki z wołowiny bavette z sosem rumowym są bardzo aromatyczne, soczyste, kruche. Najlepiej podawać je wysmażone w średnim stopniu, różowe w środku. Tutaj przedstawiam Wam steki z wołowiny bavette z bar...
Pociąg Do Kuchni
Bruxelles Midi - kuchnia europejska
,
Pociągi pod specjalnym nadzorem - przepisy specjalne
,
Stacja na dłuższe postoje - dania obiadowe
,
Stacja mięsna
,
Gare du Nord - kuchnia francuska
,
Wołowina
,
Stek
,
Steki
,
Bavette
Szaszłyki z wołowiny
Szaszłyki z wołowiny aromatyczne, lekko pikantne, soczyste. Wołowina marynowana przez co najmniej kilka godzin nabiera kruchości i jest bardzo soczysta. Szaszłyki z wołowiny są świetnym rozwiązaniem na danie z grilla jeśli nie lubicie trochę tł...
Pociąg Do Kuchni
Bruxelles Midi - kuchnia europejska
,
Pociągi pod specjalnym nadzorem - przepisy specjalne
,
Poznań Główny - kuchnia polska
,
Stacja na dłuższe postoje - dania obiadowe
,
Stacja mięsna
,
Wołowina
,
Grill
,
Papryka
,
Szaszłyki
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone