Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
897.
Mon petit déjeuner- je l'adore!
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
329
Kategorie
210
897.
Płatki jęczmienne z pomarańczą, twarożkiem, odżywka białkową, makiem, orzechami włoskimi i przyprawami korzennymi28B/17T/60W Bez gotowania, jedynie zalane wieczorem wodą, rano wymieszane z dodatkami. Coraz bardziej lubię takie śniadania.
Mon petit déjeuner- je l'adore!
15 gru 15
Słodko
,
Odżywka białkowa
,
Owoce
,
Twarożek grani
,
Orzechy włoskie
,
Płatki jęczmienne
,
Pomarańcz
,
Mak
mak
1 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Mon petit déjeuner- je l'adore!
Śniadania, podróże, sport, motywacja. Bo poranki mogą być przyjemne.
329
210
Polecane przepisy
Kotlety z jajek i ryżu
Kotleciki z jajek i ryżu sa fajną alternatywa dla mięsnych kotletów.Nie ma z nimi wiele zachodu, sa proste do zrobienia, zwłaszcza jak zostanie trochę ryżu z poprzedniego dnia. Jako dodatek polecam szpinak (dla tych, co nie mają złych wspomnień z...
smaki i aromaty
Obiadowo
,
Dania warzywne
,
Kasza i ryż
Cytrynowa pasta z sera feta
Dzisiaj zapraszam na wspaniałą śródziemnomorską pastę na bazie sera feta. Smakuje jak greckie wakacje! Polubią ją wszyscy, nawet Ci, którzy za fetą nie przepadają. Świetnie pasuje do ciemnego chleba, grzanek albo sama. Latem będzie bosko smakować z gri...
Lubię Gotować
Potrawy jarskie
,
Przekąski
,
Grill
,
Feta
,
Cytryna
,
Kuchnia grecka
Tradycyjna baba drożdżowa
Tradycyjna drożdżowa baba wielkanocna Tradycyjna baba drożdżowa Tradycyjna baba drożdżowa na Wielkanoc. Jest to jedna z najlepszych bab jakie jadam. Mięciutka, wilgotna i puszysta, niestety czasem znika przed końcem świątecznego śniadania. Składniki...
Lady housewife
Wypieki
,
Ciasta
,
Wielkanoc
,
święta
,
Co zrobić z żółtek
,
Drożdże
,
Jak wykorzystać żółtka
,
Tradycyjne potrawy
,
Lukier
,
Tradycyjne
,
żółtka
Zupa krem z cukinii
Cukinia to wyśmienity dodatek do wielu warzywnych kompozycji. Jest wyjątkowo niskokaloryczna, rwnocześnie dostarczając Nam wielu potrzebnych witamin. W kuchni cukinia ma bardzo szerokie zastsowanie. Im jest młodsza, tym lepsza można ją je...
Zupy
,
Grzanki
,
Zupa
,
Cukinia
Ciasteczka owsiane z żurawiną
Chrupiące na zewnątrz i miękkie w śrdoku, po prostu pyszne. Ciasteczka są banalne w przygotowaniu, a składniki łatwo dostępne.Bakalie do ciasteczek możemy modyfikować wedle własnego uznania. U mnie dzisiaj głwnym składnikiem była żurawina, ...
Ciasta
,
Desery
,
Jajka
,
Czekolada
,
Co na śniadanie
,
Ciasteczka orzechowe
Pełnoziarniste bułki z makiem
Jest mięciutka, puszysta i pięknie okrągła czyli właśnie taka, jaka powinna być idealna bułka. Dodatek mąki pełnoziarnistej sprawia dodatkowo, że są zdrowsze i bardziej sycące. Dzięi temujest szansa, że zjemy ich mniej niż powinniśmy Skła...
Ciasta
,
Jajka
,
Co na śniadanie
,
Śniadania
Placek do barszczu
Jeśli znudziły się Wam krokiety, albo paszteciki do barszczu, jest to świetna odmiana. Farsz mięsno pieczarkowy, bardzo dobrze wspłgra z kruchym, lekko pikantnym ciastem. Przygotowanie nie jest pracochłonne więc gorąco zachęcam do wyprbowan...
Ciasta
,
Dania obiadowe
,
Kolacje
,
Obiady
,
Pieczarki
Tymianek – herbatka tymiankowa
W okresie zimowym wielu z nas cierpi na dolegliwości związane z gardłem. Zażywamy mnóstwo specyfików, które często okazują się nieskuteczne. Mi pomógł dopiero tymianek, a właściwie herbatka tymiankowa. Tymianek oprócz tego, że jest bardzo aromatyczną p...
ciasnakuchnia.com
ULUBIEŃCY
,
TYMIANEK
,
Herbatka tymiankowa
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone